Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ελίνα Παπίλα: Ξεκαθαρίζει τις σχέσεις με τον Γιώργο Καρτελιά μετά το πρωινό

" Δεν μου αρέσει να δημιουργώ ίντριγκες" εξηγεί η Ελίνα Παπίλα.

Με αφορμή το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα στον ΑΝΤ1, η Ελίνα Παπίλα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα. 

Σε αυτήν, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν και την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Γιώργο Καρτελιά στην πρωινή ζώνη του STAR.

Με τον Γιώργο Καρτελιά υπήρξατε ένα πολύ επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο. Γιατί πιστεύεις ότι η χημεία που είχατε δεν βγήκε και τηλεοπτικά;

Το ραδιόφωνο με την τηλεόραση έχουν περισσότερες διαφορές, παρά ομοιότητες. Είναι δυο άλλοι κόσμοι. Ένα ραδιοφωνικό δίδυμο δεν σημαίνει αυτομάτως πως θα είναι και τηλεοπτικά το ίδιο καλό. Εγώ το αγαπώ πολύ το ραδιόφωνο. Και η τηλεόραση μου αρέσει πολύ, Δεν θέλω να την αδικήσω.

[…] Μιλώντας για τηλεοπτικές αντιδικίες, έχει συζητηθεί πολύ και η σχέση σου με τον περσινό συμπαρουσιαστή σου στο πρωινό του STAR, Γιώργο Καρτελιά.

Μα δεν έχουμε τσακωθεί με τον Γιώργο! Δεν μου αρέσει να δημιουργώ ίντριγκες. Ήμασταν για χρόνια στο ραδιόφωνο. Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον, έχεις καθημερινή επαφή και είσαι πιο κοντά. Όταν μια συνεργασία σταματά, χάνεσαι, στο πλαίσιο της καθημερινής επαφής, μένει όμως η σχέση και το ενδιαφέρον.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου