Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Γιώργος Λιάγκας για Στηβ Κακέτση: «Έφυγαν σιγά σιγά όλοι από το πλευρό του, τον εγκατέλειψαν»

Τον εγκατέλειψαν οι άνθρωποι, που ήταν δίπλα του στα δυνατά του με αποτέλεσμα

"Τον εγκατέλειψαν οι άνθρωποι, που ήταν δίπλα του στα δυνατά του με αποτέλεσμα να πουλήσει ένα σκάφος που το είχε πάρει 1 εκ. και το πούλησε 200 - 300 χιλιάρικα. Το σκότωσε για να ξεχρεώσει. Πούλησε και το σπίτι του στον Άλιμο"

Για την απώλεια του Στηβ Κακέτση μίλησε 0 Γιώργος Λιάγκας συγκινημένος μέσα από το Πρωινό. Οι δυο τους είχαν προσωπική σχέση κι έκαναν αρκετή παρέα για ένα διάστημα.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του γνωστού επιχειρηματία.

«Όταν φεύγει ένας άνθρωπος νεότατος σε ηλικία 73 ετών στενοχωριέσαι. Στενοχωριέμαι γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή μου. Θα σας πω σήμερα πως μπήκε στην ζωή μου και κάναμε για ένα διάστημα πολύ παρέα. Πριν από ένα μήνα έπαθε ένα εγκεφαλικό στο σπίτι του και μεταφέρθηκε στο Υγεία. Μπαίνοντας στην πόρτα του νοσοκομείου, έπαθε δεύτερο εγκεφαλικό. Το πρώτο ήταν πιο ελαφρύ και το δεύτερο που έπαθε πιο βαρύ. Τον κράτησαν για μία εβδομάδα στο νοσοκομείο κι έκαναν ό,τι μπορούσαν. Μετά είπαν ότι δεν κινδυνεύει η υγεία του, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δεν θα πω τώρα τα οικονομικά του, αφορούν τις οικογένειες. Τον μετέφεραν σε άλλο ίδρυμα όπου χθες άφησε την τελευταία του πνοή. Η κηδεία του θα γίνει μάλλον την Δευτέρα. Ο γιος του ήταν στην Αμερική.

Έχω περάσει διακοπές, μέρες και νύχτες να μου μιλά ο Στηβ για την αγάπη του για την Κατιάν Μπαλανίκα, τον έρωτά του για την Άντζελα Δημητρίου και τους έζησα πάρα πολύ και με την τελευταία σύντροφο της ζωής του, την Άννα. Αυτές ήταν οι τρεις γυναίκες που σημάδεψαν την ζωή του. Η μεγάλη του αγάπη, η Κατιάνα Μπαλανίκα, ο τρελός του έρωτας η Άντζελα Δημητρίου και η Αννίτα που τον συντρόφευσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Δειτε το βιντεο εδω

Τον έζησα στην ακμή του που όλοι πήγαιναν και τον έγλειφαν. Πήγαιναν στο μαγαζί του από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες κάθε μέρα, φιλίες, με τζετ και τραγουδιστές πήγαιναν καθημερινά, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και υπουργοί. όταν τα τελευταία χρόνια η ζωή του πήρε μια αντίθετη στροφή και μορφή, έφυγαν σιγά σιγά όλοι από το πλευρό του. Τον εγκατέλειψαν οι άνθρωποι, που ήταν δίπλα του στα δυνατά του με αποτέλεσμα να πουλήσει ένα σκάφος που το είχε πάρει 1 εκ. και το πούλησε 200 – 300 χιλιάρικα. Το σκότωσε για να ξεχρεώσει. Πούλησε και το σπίτι του στον Άλιμο»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου