Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Κατερίνα Καινούργιου: «Κυρία Διαλυνά σας ζητώ προσωπικά συγγνώμη»

"Τι ακούσατε από εμάς; Μήπως είδατε κάποια άλλη εκπομπή και σας μίλησε άσχημα κάποιος άλλος;"

Πριν από κάποια χρόνια η Ρίκα Διαλυνά ήρθε αντιμέτωπη με έναν άνθρωπο που προσπάθησε να την στραγγαλίσει σύμφωνα και με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Η ηθοποιός βγήκε σε σύνδεση στην Super Κατερίνα για να μιλήσει σχετικά με το θέμα, ωστόσο εξέφρασε την δυσαρέσκειά της με συνεργάτη της εκπομπής που της ανέφερε να μιλήσει πιο γρήγορα. Ως αποτέλεσμα των παραπόνων της ηθοποιού, η Κατερίνα Καινούργιου της ζήτησε συγγνώμη.

«Λυπάμαι που έγινε το σημερινό γιατί η ευγένεια που έχω μάθει από το σπίτι μου, με κράτησε στην εκπομπή σας. Διαφορετικά, ύστερα από όσα πέρασα κι άκουσα, θα έφευγα» ανέφερε ενοχλημένη η Ρίκα Διαλυνά.

«Μισό λεπτό κ. Διαλυνά. Μιλάτε μαζί μου, είμαι η Κατερίνα. Τι ακούσατε από εμάς; Μήπως είδατε κάποια άλλη εκπομπή και σας μίλησε άσχημα κάποιος άλλος;» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν ξέρω ποιος. Μου έβαλαν να πω γρήγορα γρήγορα.» είπε η ηθοποιός. «Αν είναι λάθος κάποιου συναδέλφου δημοσιογράφου στο κοντρόλ, ζητώ προσωπικά συγγνώμη. Σας σεβόμαστε πάρα πολύ και είναι τιμή μας που είστε στην εκπομπή. Τώρα μιλάτε μαζί μου.» συνέχισε η παρουσιάστρια.

Δειτε το βιντεο εδω

«Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν έχει σημασία. Εγώ σας ευχαριστώ. Μου αρέσετε πάρα πολύ κι εύχομαι να συνεχίσετε έτσι ευγενείς» έκλεισε η Ρίκα Διαλυνά με την Κατερίνα Καινούργιου να δίνει υπόσχεση ότι θα την συναντήσει στην Κρήτη για συνέντευξη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου