Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Μελέτης Ηλίας: «Το να πάει κάποιος σε σύμβουλο γάμου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι στα πρόθυρα του χωρισμού»

Ο σύμβουλος γάμου είναι το "παραθυράκι" στην κακή είδηση.

"Ο σύμβουλος γάμου είναι το "παραθυράκι" στην κακή είδηση. Οι καλές ειδήσεις δεν πουλάνε. Το να είσαι καλά στα προσωπικά σου, να είσαι παντρεμένος με δύο παιδιά κι ευτυχισμένος σε μια οικογένεια, είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο" δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου κι αναφέρθηκε στις ερωτήσεις που δέχεται αρκετά συχνά σε σχέση με τον σύμβουλο γάμου που έχει επισκεφθεί ο ίδιος κι η σύζυγός του.

Πολλά χρόνια σε ρωτάμε για την οικογένειά σου, το τι γίνεται με την σύζυγό σου και την μεταξύ σας σχέση, αλλά και για τον σύμβουλο γάμου που έχετε επισκεφθεί…

Είμαι καλά στα προσωπικά μου. Ο σύμβουλος γάμου είναι το «παραθυράκι» στην κακή είδηση. Οι καλές ειδήσεις δεν πουλάνε. Το να είσαι καλά στα προσωπικά σου, να είσαι παντρεμένος με δύο παιδιά κι ευτυχισμένος σε μια οικογένεια, είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο. Ο σύμβουλος γάμου είναι ένα «παραθυράκι» σε αυτό που θα πουλήσει λίγο. Από την άλλη μεριά, το εκμεταλλεύομαι αυτό επί της ουσίας γιατί το να πάει κάποιος σε σύμβουλο γάμου ή σε ψυχολόγο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι στα πρόθυρα του χωρισμού. Είναι κάτι που βοηθάει πάρα πολύ: να καταλάβει ποιος είναι, τι θέλει από την ζωή του, πώς θα την κάνει ευκολότερη, όχι μόνο την δική του, αλλά και των γύρω του. Να συνεννοείται για απλά πράγματα  χωρίς να έχει διάφορα κόμπλεξ ή κόμπους μέσα του, που τον κάνουν έναν μπλοκαρισμένο άνθρωπο.

Δυστυχώς, υπάρχουν γύρω μας πολλοί άνθρωποι που λόγω κάποιων προβλημάτων, βαθιά ριζωμένων μέσα τους από την οικογένειά τους στα παιδικά τους χρόνια, έχουν δυσκολίες στην καθημερινότητα κι αυτό το βλέπεις γύρω γύρω. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω οτιδήποτε κακό συμβαίνει στην κοινωνία μας. Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου τού βάζει ένα κομματικό πρόσημο κι αυτό εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου