Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό το πράγμα δεν το άντεξε ο Στηβ Κακέτσης»

"Και ξέρετε πολύ καλά, πως όταν οι άνθρωποι έχουν μάθει να είναι επιτυχημένοι σε έναν τομέα, αυτή τη στενοχώρια τη σωματοποιούν. 

Έδωσε μία δύσκολη μάχη και δεν τα κατάφερε" σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το δικό της αντίο θέλησε να πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day στον Στηβ Κασκέτση, που έφυγε χθες από την ζωή, έπειτα από περιπέτεια με την υγεία του.

«Θέλω να μιλήσω για αυτόν τον άνθρωπο που έχει τύχει και τον έχω γνωρίσει. Αναφέρομαι στον Στην Κακέτση, ο οποίος στα χρόνια του Alter, μου είχε δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις που έχουν συζητηθεί. Αυτό που ξέραμε πάντα, όσοι τον γνωρίζαμε προσωπικά, είναι ότι ήταν ένας άνθρωπος που μιλούσε επί παντός επιστητού χωρίς φόβο και πάθος. Μιλούσε ανοιχτά για το lifestyle, την πολιτική επικαιρότητα, το επιχειρείν. Ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ την Κατιάνα Μπαλανίκα, έκανα έναν γιο και στην συνέχεια έφτιαξε ξανά την ζωή του.

Η κάτω βόλτα για την ψυχολογία του Στηβ άρχισε πριν από κάποια χρόνια με την κρίση και τα μνημόνια που τα μαγαζιά του δεν πήγαιναν καλά. Όταν έκλεισε και το θρυλικό του μαγαζί στα νότια προάστια, αυτό δεν το άντεξε γιατί είχε μάθει να είναι πάντα στα πράγματα, να λύνει και να δένει και όλη αυτή η ιστορία του κόστισε. Και ξέρετε πολύ καλά, πως όταν οι άνθρωποι έχουν μάθει να είναι επιτυχημένοι σε έναν τομέα, αυτή τη στενοχώρια τη σωματοποιούν. Έδωσε μία δύσκολη μάχη και δεν τα κατάφερε» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Χθες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, αρκετά νέος και δεδομένου ότι ήταν ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος με διαύγεια πνεύματος, ακμαίος… Καλό ταξίδι Στηβ, θα μας λείψει αυτός ο δυναμισμός σου, το ταπεραμέντο σου, ο τρόπος που σχολίαζες τα κακώς κείμενα, οι ατάκες που έδινες… Δεν στρογγύλευε, εκστόμιζε άφιλτρες κουβέντες και έμενε στο μυαλό του άλλου» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου