Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Η σύντροφός μου δεν έρχεται ποτέ στις πρεμιέρες. Έρχεται μετά από κάποιες μέρες για να νιώσω κι εγώ πιο άνετος», λέει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης «Ο Μισάνθρωπος» στο δημοτικό θέατρο Πειραιά.

«Αν έχουν δουλειές και λείπουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα από την πρεμιέρα μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η σύντροφός μου δεν έρχεται ποτέ στις πρεμιέρες. Έρχεται μετά από κάποιες μέρες για να νιώσω κι εγώ πιο άνετος», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Μπορεί να μην μπορείτε να με ρωτήσετε, αλλά εγώ μπορώ να μην σας απαντήσω. Δεν θα σας απαντήσω κάτι γιατί αυτή τη στιγμή ζούμε μια πολύ όμορφη κατάσταση και οτιδήποτε εκτός θεάτρου αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μας αφορά. Έχουμε τέτοια ωραία χαρά και ευτυχία που θέλουμε να τη νιώσουμε και να τη χαρούμε».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος απάντησε και για το ενδεχόμενο παρουσίασης κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής: «Ένας ηθοποιός έχει το δικαίωμα να κάνει τα πάντα. Εγώ δεν νιώθω ότι είμαι σε μια τέτοια φάση να κάνω καμία παρουσίαση. Κάποιες φορές βέβαια έχω ζηλέψει και μερικά πράγματα που περνάνε ωραία».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου