Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Action 24: Έκαναν έκπληξη στη νεαρή ρεπόρτερ με… Τριαντάφυλλο

"Ανδρονίκη, σε τι κατάσταση είσαι σήμερα;" αναρωτήθηκε, αρχικά, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Action 24.

Πιστή στο τηλεοπτικό τη ραντεβού, μέσα από το πρόγραμμα του Action 24, ήταν η εκπομπή «Πρωινή ζώνη» με την Άννα Λιβαθυνού και τον Γιώργο Κακούση το πρωί της Τετάρτης. Μάλιστα, λίγο πριν το ρολόι δείξει 7 το πρωί, οι δυο παρουσιαστές του ενημερωτικού μαγκαζίνο θέλησαν να αιφνιδιάσουν την ρεπόρτερ Ανδρονίκη Ζαφειρίου.

Έτσι, ενώ συνδέθηκαν με το κέντρο της συμπρωτεύουσας, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του σταθμού αναρωτήθηκε με νόημα «Ανδρονίκη, σε τι κατάσταση είσαι σήμερα; Πως είσαι; Όλα καλά;» με εκείνην να χαμογελάει.

«Εορταστική, εορταστική» αποκρίθηκε, με χαμόγελο, η ρεπόρτερ με την Άννα Λιβαθυνού να δίνει την επόμενη πάσα ρωτώντας για ποιο λόγο. «Όλα καλά! Να, εδώ» είπε η νεαρή Ανδρονίκη με τον Τριαντάφυλλο και το «χρόνια πολλά του» να ηχεί τόσο στο πλατό όσο και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Δειτε το βιντεο εδω

«Χρόνια πολλά, να τα εκατοστίσεις και να σε χαιρόμαστε! Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε και επιθυμείς, όλα τα καλά Ανδρονίκη» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Action 24.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου