Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Φαίη Σκορδά: Η ερώτηση που την έφερε σε πολύ άβολη θέση και η απρόσμενη απάντηση που έδωσε

"Θέλω να πας στη μαμά σου στο σπίτι και να πεις ότι έκανα την ερώτηση αυτή στην Φαίη Σκορδά, να δούμε τι θα σου απαντήσει".

Με αφορμή την αναφορά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για την ερώτηση που είχε κάνει δημοσιογράφος στον πατέρα της σχετικά με το αν απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γίνει παππούς, η Φαίη Σκορδά θέλησε να μοιραστεί μια δική της άβολη στιγμή, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της στους δημοσιογράφους.

Η Φαίη Σκορδά είπε αρχικά: «Παλαιότερα, μου είχε γίνει μια ερώτηση από ένα δημοσιογράφο, και ήταν από τις λίγες φορές που ήρθα σε άβολη θέση. Στην πορεία κατάλαβα ότι είναι ένας πολύ αξιόλογος δημοσιογράφος. Εμένα εκείνη την ώρα με είχε φέρει σε πολύ άβολη θέση. Πάρα πολύ άβολη θέση κι εγώ δύσκολα έρχομαι σε άβολη θέση».

«Η απάντηση που είχα δώσει τότε -μιλάω για πάρα πολλά χρόνια πριν- ήταν: θέλω να πας στη μαμά σου στο σπίτι και να πεις ότι έκανα την ερώτηση αυτή στην Φαίη, να δούμε τι θα σου απαντήσει. Δεν ξέρω πώς μου βγήκε, δεν ήταν σωστή απάντηση αυτή γιατί το πήρα και επί προσωπικού. Κι εκείνος έπαθε σοκ κι εγώ έπαθα σοκ που απάντησα έτσι», σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου