Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Άντζελα Ζήλεια – Μαρτυρικό τέλος για τη σπουδαία τραγουδίστρια: Το ατύχημα στο σπίτι της πριν πέντε μέρες

«Δεν πρόλαβα να πάω στο νοσοκομείο και θα το φέρω βάρος στη συνείδησή μου», είπε ο Τέρης Χρυσός για την Άντζελα Ζήλεια.

Η Άντζελα Ζήλεια έφυγε χθες από τη ζωή στα 88 της χρόνια και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Ο μοναδικός χαρακτήρας της, τα τραγούδια που ερμήνευσε, αλλά και οι ρόλοι της δίπλα στο «παιδί του λαού» την κατατάσσουν στις σπουδαίες πρωταγωνίστριες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso και σε ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, ο θάνατος της Άντζελας Ζήλεια φαίνεται πως ήταν μαρτυρικός, καθώς η σπουδαία τραγουδίστρια πριν από πέντε μέρες έπεσε μέσα στο σπίτι της και έσπασε τη σπονδυλική της στήλη, με την πολυαγαπημένη κόρη της να τη μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική.

Οι αφόρητοι πόνοι, ωστόσο, έφεραν την ανακοπή καρδιάς, με τον επιστήθιο φίλο της, Τέρη Χρυσό να θρηνεί μέσω της Espresso για τον χαμό της.

«Για μισό αιώνα με την Άντζελα ήμασταν φίλοι καρδιακοί, σαν αδέλφια. Γυρίσαμε όλο τον κόσμο με περιοδεία και δοξαστήκαμε όπου και να πήγαμε. Το αποτέλεσμα ήταν να μην προλάβω να της πω δυο κουβέντες όσο ήταν ζωντανή. Δεν πρόλαβα να πάω στο νοσοκομείο και θα το φέρω βάρος στη συνείδησή μου», είπε με λυγμούς ο Τέρης Χρυσός.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου