Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Χρήστος Χατζηβασιλείου: «Έχασα 15 κιλά, η καρδιά μου πήγαινε με 120 παλμούς και στον ύπνο μου»

"Μπήκα στο νοσοκομείο και με χτύπησε στον θυροειδή" ομολόγησε ο Χρήστος Χατζηβασιλείου.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Χρήστος Χατζηβασιλείου στο πλατό της εκπομπής The 2night Show, τη νύχτα της Τρίτης, στον ΑΝΤ1.

 Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και εμπνευστής γνωστής σειράς εσωρούχων μίλησε από καρδιάς για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην κρίση του 2012.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χατζηβασιλείου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν από λίγα χρόνια, τότε με την κρίση της αγοράς το ’12, περάσαμε πολύ δύσκολα. Και εγώ και όλοι μας. Μπήκα στο νοσοκομείο, δηλαδή με είχε χτυπήσει στον θυροειδή, πως να σου το πω. Είχα χάσει πόσα κιλά, 15 κιλά, η καρδιά μου πήγαινε με 120 παλμούς και στον ύπνο μου. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε για να το διαχειριστούμε. Όλη η οικογένεια μου και όλοι οι επιχειρηματίες ανά τον κόσμο θα έλεγα».

«Οπότε εκεί εγώ άρχισα να διαβάζω, να το ψάχνω καλύτερα και κάποια πράγματα που τα διάβαζα ήταν σαν να τα ήξερα ήδη. Όπως αυτά που έχουν σχέση με το είναι μας, να μην εγκαταλείπουμε τον εαυτό μας, να βρίσκουμε δύναμη ακόμα και από τα μικρά πράγματα και από τους ανθρώπους που αγαπάμε».

«Όσο πιο πολύ διάβαζα και εμβάθυνα, αυτό το πράγμα με οδήγησε στο να εκφραστώ δημιουργικά μέσα από την γλυπτική και την ζωγραφική. Ήμουν πολύ τυχερός και είμαι ευγνώμων για αυτό, πραγματικά γιατί εκτονώθηκα. Φαντάσου και πόσοι συνάνθρωποι μας πέρασαν δύσκολα και το θυμάσαι, Γρηγόρη» πρόσθεσε, επίσης, ο Χρήστος Χατζηβασιλείου στη βραδινή εκπομπή στον ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου