Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Δημήτρης Πανόπουλος: Ξεκαθαρίζει την «μετακόμιση» από την Ναταλία Γερμανού

"Αυτό δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο, απορώ γιατί βγήκε ένα τέτοιο θέμα" υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Τις φήμες πως αποχωρεί από το πλευρό της Ναταλίας Γερμανού κλήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ο Δημήτρης Πανόπουλος, το πρωινό της Παρασκευής, στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. Μάλιστα, ο νεαρός δημοσιογράφος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για ρεπορτάζ που τον θέλει να μετακομίζει στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Πανόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο αυτό που γράφτηκε για τον ΣΚΑΪ. Καθόλου δεν ισχύει και απορώ γιατί βγήκε ένα τέτοιο θέμα γιατί από μένα αποκλείεται να έχει προκύψει τέτοια πληροφορία. Νομίζω ότι από τους ανθρώπους με τους οποίους είχα συνεργαστεί  στον ΣΚΑΪ δεν υπάρχει επίσης περίπτωση να έχει βγει τέτοια πληροφορία οπότε μου κάνει εντύπωση πως γράφτηκε γιατί είχε και λεπτομέρειες».

«Άρα θα είσαι στη Ναταλία, έχετε υπογράψει;» ρώτησε ο ρεπόρτερ του STAR για να πάρει την χαμογελαστή απάντηση πως «άλλο το ένα και άλλο το άλλο! Όχι, συζητάμε με το κανάλι. Το έχει πει από την αρχή πως πριν συζητήσω οτιδήποτε άλλο θα έπρεπε να συζητήσω με το κανάλι και μπορώ να πω ότι οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο».

Δειτε το βιντεο εδω

«Η παρέα στην εκπομπή είναι ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος για τον οποίο θα σκεφτώ τι θα κάνω την επόμενη χρονιά. Δηλαδή δεν με νοιάζει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή πέρα από το να παραμείνω με ανθρώπους που εκτιμώ, σέβομαι και αγαπώ» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Πανόπουλος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του STAR.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου