Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Εκνευρίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχετε ένα ταλέντο να φέρνετε κόντρα σε αυτά που λέω»

"Έχετε μία κόντρα να αμφισβητείτε αν αυτό που λέω είναι σωστό. 

Εγώ αν πάρω την άποψή σας και την μαζέψω όλη την χρονιά, θα καταλάβω ότι ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος βγάζει θέματα και 99,9% έχει άδικο" είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τις δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα στο Super Κατερίνα μετά το φινάλε της εκπομπής της, μόνο που στην συνέχεια εκνευρίστηκε όταν θεώρησε πως η ομάδα της εκπομπής του πηγαίνει κόντρα σε όσα λέει.

«Η Ελίνα απευθύνθηκε σε εμένα πολύ γλυκά. Νομίζω ότι 99,9% των ενεργεία παρουσιαστών ή γενικότερα, όταν τους λένε σε μία εκπομπή ή στην εκπομπή στην οποία ανήκω, συνήθως ενημερώνονται για το τι είπαν για αυτούς για να έχουν χρόνο να σκεφτούν. Εμένα κανείς δεν με ενημέρωσε και δεν ήθελα να με ενημερώσουν. Είμαι στην μειοψηφία του 0,1% που είμαι έτοιμος εδώ. Και τώρα στο διάλειμμα δεν ρώτησα κανέναν τι έχει πει η Ελίνα για εμένα. Δεν καταλαβαίνετε τι λέω;» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος μην καταφέρνοντας να γίνει κατανοητός από τους υπόλοιπους στην εκπομπή.

«Έχετε ένα ταλέντο να φέρνετε κόντρα σε αυτά που λέω. Αυτά που λέω δεν επιδέχονται κόντρας. Απλά ακούστε τα και μην πείτε την κόντρα σας. Ακούστε τα. Παιδιά όποτε κάποιος πει κάτι, ενημερώνεται ο αρχισυντάκτης μέχρι και συνεργάτες. 

Δειτε το βιντεο εδω

Έχετε μία κόντρα να αμφισβητείτε αν αυτό που λέω είναι σωστό. Εγώ αν πάρω την άποψή σας και την μαζέψω όλη την χρονιά, θα καταλάβω ότι ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος βγάζει θέματα και 99,9% έχει άδικο. Μόνο μία δύο φορές έχει πει η Κατερίνα ότι έχω δίκιο. Από την άλλη με το που πω κάτι, όλοι εξεγείρονται» συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε υψηλούς τόνους.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου