Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Ελένη Μενεγάκη για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μην τους ακούς να λένε, εγώ είμαι πάντα εδώ το κορίτσι σου»

"Καλά σου είπε ο άνθρωπος. Έκανες μέχρι και με τον Λιάγκα video clip, τι θα γίνει με την Μενεγάκη ποτέ δεν το συζητήσατε;" ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Την συνέντευξη που έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Κοσμοράδιο και στον Τάσο Ριζόπουλο σχολίασαν απόψε στην εκπομπή «Ελένη». 

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη έδωσε την υπόσχεση πως αν βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι, θα ήθελε κι η ίδια να πρωταγωνιστήσει σε ένα video clip της κουμπάρας της.

«Καλά σου είπε ο άνθρωπος. Έκανες μέχρι και με τον Λιάγκα video clip, τι θα γίνει με την Μενεγάκη ποτέ δεν το συζητήσατε; Εμείς δεν χρειάζεται να συζητήσουμε. Αν μου σε χρειάζομαι, θα της πω κι εγώ σε χρειάζομαι και θα της το τραγουδήσω αλά Πάριο. Θα είμαι εκεί. Μην το αποκλείεται ότι θα το δείτε στο μέλλον» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος και τα σχόλια της ομάδας της συνέχισε: «Αυτό για το video clip Νατάσα μου. Μην τους ακούς να λένε. Εγώ είμαι πάντα εδώ το κορίτσι σου. Όποτε βρεις το τραγούδι -όχι για να τραγουδήσω αλλά για να παίξω- εννοείται. Ο Γιώργος Λιάγκας όχι δεν ήταν σοφέρ. Μου τον έριξες τον Γιώργη και θα λέει τώρα ότι εγώ κρύβομαι πίσω από αυτά. Εγώ δεν κρύβομαι και μου άρεσε στο video clip…. Για αυτήν την γυναίκα που δεν μου έχει ποτέ όχι σε ό,τι έχει προκύψει στην ζωή μας, δεν θα της πω ποτέ όχι. Πρέπει να είναι κάτι σημαντικό και δεν μας ενοχλούμε».

Δειτε το βιντεο εδω

Η Ελένη Μενεγάκη είχε έτοιμο το concept, αφού θα ήθελε κάτι παρόμοιο με το ντουέτο της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Καίτης Γαρμπή για το τραγούδι «Επιτέλους».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου