Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Γιάννης Φλωρινιώτης: Καθηλώνει στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, 10 μέρες πριν τον θάνατο του

"Κάθε μέρα γίνομαι χειρότερα" ομολόγησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Στη θλίψη βύθισε σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από την ζωή. 10 μέρες πριν τον θάνατο του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε παραχωρήσει την τελευταία του συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, η οποία και προβλήθηκε το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha.

Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Φλωρινιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή την εποχή έχω μεγάλο πρόβλημα με την υγεία μου. Εκεί που ήμουν μια χαρά, εκεί που τα έδινα όλα, κάθε μέρα γίνομαι χειρότερα και προσπαθώ τώρα με βότανα, με βιταμίνες, με τέτοια, από μόνος μου ότι μπορώ να κάνω για να μπορώ να είμαι ο Γιάννης που ήμουν παλιά. Στο νοσοκομείο είπα στη νοσοκόμα εκεί, «δεν φοβάμαι τον θάνατο αλλά προτιμώ να πεθάνω πάνω στην πίστα ή πάνω στην αυλαία παρά εδώ μέσα». Η αλήθεια είναι ότι τις δυο μέρες που δουλέψαμε με την παράσταση στην Κύπρο, παραμονή και ανήμερα Χριστουγγένων, έκανα μεν το πρόγραμμα μου αλλά άρχιζα να λαχανιάζω και δεν προλάβαινα να τραγουδήσω σωστά. Τους είπα να σταματήσω».

«Πήγα στο στούντιο και έγραψα ένα τραγούδι, θαρρείς και το ξερε ο συνθέτης που μου το έγραψε, που λέει «κατάθεση ψυχής». Το είπα όμως λαχανιάζοντας και είπα πως αυτό μπορεί να είναι και το τελευταίο μου τραγούδι».

«Από 14 ετών τραγουδάω και είμαι μέσα σε κόσμο, δεν μπορώ μόνος μου. 62 χρόνια τραγουδάω και είμαι 76 ετών. Ένας γιατρός στην Αθήνα, όταν ήρθα από την παράσταση που κάναμε τότε στην Κύπρο, είπε στην κόρη μου πως «είναι πάρα πολύ σοβαρό, καλύτερα να τον πάρετε να πεθάνει στο σπίτι». Λέω, μπας και ισχύει αυτό που είπε αυτός; 

Δειτε το βιντεο εδω

Ευκαιρία να πάω να δω όλους τους φίλους και να μείνω μαζί τους για τελευταία φορά» συμπλήρωσε επίσης ο Γιάννης Φλωρινιώτης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δέκα μέρες πριν φύγει από την ζωή, στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου