Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Γιώργος Λιάγκας σε Λίτσα Πατέρα: «Είδα χθες έκανες μία δήλωση εξερχόμενη» – «Πάγωσε» η αστρολόγος

"Είναι για μένα ασέβεια και βάζετε τη Λίτσα Πατέρα σε μια δύσκολη θέση να πει τι; Ρωτήστε εμένα", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

«Επειδή είδα χθες έκανες μία δήλωση εξερχόμενη… Κάτσε, μη με κοιτάς περίεργα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην κοκκαλωμένη Λίτσα Πατέρα. 

Αφορμή στάθηκαν οι ερωτήσεις που έκαναν οι δημοσιογράφοι στην αστρολόγο.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε τα εξής: «Κάποιοι προσπαθούν να πλήξουν κάποιους άλλους ανθρώπους και ανακαλύπτουν διάφορα πράγματα και κάποια μυθεύματα και ιστορίες για να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Θέλει λίγο σοβαρότητα. Είναι ντροπή να βάζετε ένα μαρκούτσι μπροστά στη κα Λίτσα Πατέρα αν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή. Ρωτήστε εμένα αν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή. Η Λίτσα Πατέρα όσο υπάρχει πρωινό στον ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να την κουνήσει κανένας. Η Λίτσα είναι θεσμός στην εκπομπή, δεν γίνεται να υπάρχει πρωινό χωρίς Λίτσα.

Είναι για μένα ασέβεια και την βάζετε σε μια δύσκολη θέση να πει τι; Ρωτήστε εμένα. Εγώ κάποια στιγμή δεν θα είμαι, δεν ξέρω πότε. Η Λίτσα θα είναι. Όταν εκείνη αποφασίσει θα σταματήσει μόνη της. Δεν είναι ωραία να την ρωτάμε. Δεν έχει τεθεί θέμα ότι δεν θα είναι, άρα γιατί το κάνουμε θέμα ξαφνικά»;

Χαμογελώντας, η Λίτσα Πατέρα είπε στη συνέχεια: «Εγώ συνήθως μένω να απαντάω. Από τη μία είναι ορισμένες ερωτήσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, από την άλλη τα παιδάκια πρέπει κάτι να πούνε. Δεν πειράζει παιδιά, όλα καλά. Μπερδεμένα είναι τα πράγματα, τι να κάνουμε τώρα»;

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου