Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Γιώργος Παράσχος για Τάσο Τεργιάκη: «Δεν ξέρω αν κάποιος του τα θύμισε, για να μπορεί να πει κάτι»

"Με τον κύριο Τεργιάκη είχαμε μόνο ένα "γεια", δεν μπορείς να λες ότι ξέρεις, ενώ δεν ήσουν μπροστά", σχολιάζει ο Γιώργος Παράσχος.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού μίλησε ο Γιώργος Παράσχος. 

Ο γνωστός ηθοποιός απαντά στον Τάσο Τεργιάκη σχετικά με τη συνεργασία των δύο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν από 10 χρόνια και τα σχόλια που έκανε ο δημοσιογράφος.

«Άκουσα από τον κύριο Τεργιάκη στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα ότι ανέφερε το όνομά μου και μπήκα στη διαδικασία να δω το βίντεο. Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι δεν μπορείς να περιμένεις από κάποιον να διεκδικήσει τη θέση ή τον λόγο του, όταν είναι τόσο φρέσκος και τόσο ψαρωμένος σε μία εκπομπή», δηλώνει ο Γιώργος Παράσχος.

«Ήταν η πρώτη φορά που έκανα το οτιδήποτε. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Τώρα, αν βρεθώ σε κάποιο πάνελ, φυσικά δεν θα είμαι το ίδιο. Έχω τη γνώση και ξέρω πώς πρέπει να συμπεριφερθώ. Τότε δεν ήξερα», σημειώνει ο ηθοποιός στην κάμερα του Star.

«Με εντυπωσίασε πάρα πολύ ο κύριος Τεργιάκης, γιατί είδα ότι ανέφερε ακόμα και την ημερομηνία που το ανέφερα αυτό στην Ελένη, ποιες ημέρες της εβδομάδας ήμουν εκεί. Γενικά είδα ότι θυμόταν πολλές λεπτομέρειες… δεν ξέρω αν κάποιος του τα υπενθύμισε, για να μπορεί να πει κάτι», τονίζει με έμφαση στη συνέχεια ο Γιώργος Παράσχος.

«Το τι είπα εγώ με την παραγωγή και την Ελένη το ξέρουμε μόνο εμείς. Ο κύριος Τεργιάκης ξέρει μόνο αυτά που είπα μπροστά στους άλλους. Εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο, που δεν το ξέρω. Με τον κύριο Τεργιάκη είχαμε ένα «γεια», δε μπορείς να λες ότι ξέρεις, ενώ δεν ήσουν μπροστά», ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν είπα ποτέ ότι η Ελένη δεν με άφηνε να μιλήσω, ούτε φταίει σε κάτι η Ελένη ή κάποιος από το πάνελ», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου