Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Η Ανθή Βούλγαρη για την ανήθικη πρόταση: «Δεν έχει νόημα να πούμε ποιος ήταν»

"Το point σε αυτό είναι ότι, όταν έχεις έναν στόχο, πηγαίνεις με τις αξίες σου και θα τα καταφέρεις", δηλώνει η Ανθή Βούλγαρη.

Την Ανθή Βούλγαρη συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star και ο ρεπόρτερ Αντώνης Λαγουδάκης. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ενώ μιλά και για τον άνθρωπο που της ζήτησε ραντεβού στην αρχή της καριέρας της, με σκοπό να τη βοηθήσει να προχωρήσει στον χώρο της δημοσιογραφίας.

«Όλα καλά, ευχαριστούμε τον κόσμο. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, δύσκολα γεγονότα. Είχαμε τα Τέμπη που μας στοίχισαν πολύ, μετά η εκλογική περίοδος», δηλώνει η Ανθή Βούλγαρη για την παρουσία της στο «Κοινωνία Ώρα MEGA», αναφέροντας ότι τις επόμενες ημέρες θα επισημοποιηθεί το τηλεοπτικό της μέλλον στο Μεγάλο Κανάλι.

«Τον Ιορδάνη δεν τον αποχωρίζομαι. Τώρα που δεθήκαμε, θα μας χωρίσει ο θάνατος», επισημαίνει χαριτολογώντας η δημοσιογράφος.

Όσον αφορά τον άνθρωπο που της ζήτησε να βγουν ραντεβού στην αρχή της καριέρας της, η Ανθή Βούλγαρη απαντά: «Δεν έχει νόημα να πούμε ποιος ήταν. Το point σε αυτό είναι ότι, όταν έχεις έναν στόχο, πηγαίνεις με τις αξίες σου και θα τα καταφέρεις».

Δειτε το βιντεο εδω

«Φαντάζομαι ότι υπάρχουν ακόμη τέτοιες συμπεριφορές αλλά ο καθένας βάζει τα όριά του. Θα έλεγα σε κάποιον που ξεκινάει τώρα να μη σταματάει να ονειρεύεται, καθένας ό,τι στόχο έχει να τον θέτει και να πορεύεται στον δρόμο του με όποιο εμπόδιο κι αν έρχεται», καταλήγει στις δηλώσεις της η Ανθή Βούλγαρη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου