Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ενημέρωσα όταν εγχειρίστηκα, όταν έσβηναν τα φώτα με σήκωναν και με έβαζαν ξανά στην θέση»

"Το ήξεραν μόνο δύο άτομα από την ομάδα μου και με βοηθούσαν να μετακινηθώ. Είχα αρκετούς πόνους με πολλά φάρμακα κι ήταν γενικά δύσκολο" είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Το γνωστό μοντέλο και η παρουσιάστρια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την ανάγκασε να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς και για το χειρουργείο που έκανε λίγο πριν τον δεύτερο κύκλο του GNTM.

«Επέστρεψα στην Ελλάδα για λόγους υγείας. Με τα ταλαιπώρησε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Είχα όντως σοβαρό πρόβλημα και δόξα σοι ο Θεός είναι όλα καλά. Επέστρεψα κι ήμουν στην Πάτρα, δεν ήμουν καν στην Αθήνα. Πήγα στο σπίτι μου κι είπα ότι δεν είμαι καλά. Δεν θα καταπιεστώ άλλο κι η καριέρα είναι καριέρα. Θα φροντίσω τον εαυτό μου. Έτυχε η περίοδος που έγινε η πρόταση για το GNTM κι είπα ότι θα πάω. Ήξερα ότι είμαι λίγο δύσκολα αλλά είπα ότι πρέπει να δουλέψω. Όσο κάναμε τα γυρίσματα, κανείς δεν ήξερε ότι δεν ήμουν καλά. Ακόμα κι όταν εγχειρίστηκα, δεν ενημέρωσα. Πήγα κανονικά στο γύρισμα και συμπεριφερόμουν καλά» ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η εγχείρηση έγινε στην αρχή του δεύτερου κύκλου. Πήγα στο γύρισμα μετά από τρεις ημέρες. Έχω ένα θέμα σαν άνθρωπος ότι σε αυτό που μου λένε κι έχω αποφασίσει να κάνω είμαι πολύ σταθερή. Θα κάνουμε ένα project το οποίο θα είναι από 20 Αυγούστου μέχρι 20 Δεκέμβρη και θα είναι η προτεραιότητά μου, αυτό που έχω υπογράψει, ό,τι κι αν γίνεται γύρω μου. Δεν μπήκα στην διαδικασία να το πω. 

Δειτε το βιντεο εδω

Είπα ότι θα το κάνω, όταν θα σβήνουν τα φώτα θα με σηκώνουν και θα με ξαναβάζουν και δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. Το ήξεραν μόνο δύο άτομα από την ομάδα μου και με βοηθούσαν να μετακινηθώ. Είχα αρκετούς πόνους με πολλά φάρμακα κι ήταν γενικά δύσκολο» σημείωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου