Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Κακός χαμός για τον Λιάγκα στην Καινούργιου: «Αλήθεια; Λέω κάτι ομοφοβικό και το παίρνω πίσω;»

"Παιδιά να σας πω η δήλωση ότι το Pride είναι παρέλαση κλόουν έγινε πριν από μία εβδομάδα από γνωστό παρουσιαστή"

Ένταση επικράτησε στην Super Κατερίνα με το First Dates και την προβολή ραντεβού ενός γκέι ζευγαριού. 

Στην συνέχεια η συζήτηση πήγε στο Athens Pride και τα σχόλια πήραν φωτιά για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από μία εβδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ας κρατήσουμε κάτι Γιάννη, ότι έχει προχωρήσει η κοινωνία, του αρέσει ή δεν του αρέσει του Ανδρέα Καραγιάννη είτε εσένα, από την στιγμή που αυτό το πράγμα παίζει εύκολα κι ελεύθερα στην τηλεόραση η κοινωνία έχει προχωρήσει. Τελεία. Εγώ διαφωνώ με τον Γιάννη που λέει ότι δεν μπορώ να προχωρήσω χέρι χέρι. Διαφωνώ που λες ότι δεν έχει προχωρήσει η κοινωνία. Έχει αλλάξει η κοινωνία ανεξάρτητα από αυτό που είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, όμως Ανδρέα εσύ ξέρεις τι κάνεις; Βγάζεις 5 ομοφοβικούς τύπους που ζούνε κρυμμένοι στην σπηλιά τους και δίνεις πάτημα στον Γιάννη που έχει μια ενοχή μέσα του προφανώς να πιάσει το χέρι του συντρόφου του» είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απαντώντας στα σχόλια του Ανδρέα Καραγιάννη από το ekklisiaonline.

«Εγώ; Παιδιά να σας πω η δήλωση ότι το Pride είναι παρέλαση κλόουν έγινε πριν από μία εβδομάδα από γνωστό παρουσιαστή. Έλα τώρα. Α αλήθεια; Λέω κάτι ομοφοβικό και το παίρνω πίσω; Εντάξει, άφεση αμαρτιών ρε παιδιά, ζούμε στην καλύτερη χώρα» ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος και ξέσπασε.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν κατάλαβα ο Λιάγκας είναι η κοινωνία μας ρε Γιάννη; Εσύ δεν πιάνεις το χέρι του συντρόφου σου λόγω αυτής της δήλωσης;» αναρωτήθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδξς και κάπου εκεί η Κατερίνα ΚαινούΡγιου έκλεισε το θέμα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου