Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Κωνσταντίνος Βασάλος για Survivor: «Φοβηθήκατε μη σας πάρω τη δουλειά;»

"Έρχεται μια πάρα πολύ ωραία εβδομάδα για εσάς και για μένα, οπότε θα τα πούμε από κοντά", λέει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το Survivor All Star την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής ο personal trainer ξέσπασε για όλα όσα ακούγονται και γράφονται τους τελευταίους μήνες για εκείνον.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρει σε story που ανέβασε στο Instagram τα εξής: «Σοβάρεψαν τα πράγματα τώρα. Λοιπόν έχω ακούσει και έχω διαβάσει ό,τι μπούρδα υπάρχει από κάτι πικραμένους παίκτες, που δεν τους άρεσε μάλλον η αλήθεια. Όχι παιδιά συγγνώμη, έτσι είναι τα πράγματα, θα την λέω την αλήθεια, σας αρέσει ή δεν σας αρέσει.

Έχουμε και τους καλοπροαίρετους δημοσιογράφους, κάτι καλά παιδιά που έβγαιναν και μιλούσαν για μένα, χωρίς να είμαι εδώ και να μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αν όντως έχουν γίνει. Κάποιες άλλες ωραίες παραπληροφορήσεις, κάτι ψέματα, κάτι χολές που ξερνάγαν προς το πρόσωπό μου. Δεν ξέρω, φοβηθήκατε μη σας πάρω τη δουλειά; Δεν έχω τέτοιο σκοπό, μη φοβάστε. Αλλά έρχεται μια πάρα πολύ ωραία εβδομάδα για εσάς και για μένα, οπότε θα τα πούμε από κοντά. Όλα καλά».

Να σημειώσουμε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος θεωρούταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του Survivor All Star. Παρ’ όλα αυτά, βρέθηκε πιο χαμηλά στην κατάταξη της ψηφοφορίας και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο νωρίτερα από το αναμενόμενο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου