Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Μπέσσυ Αργυράκη: «Έδινα κουράγιο στον εαυτό μου και στον άντρα μου, με πιάνει η ψυχή μου όταν το σκέφτομαι»

"Δεν έχεις όμως περιθώρια να το αντιμετωπίσεις αλλιώς, η ζωή συνεχίζεται και εσύ πρέπει να σταθείς όρθιος για να αντιμετωπίσεις και τα επόμενα" ανέφερε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για την δύσκολη στιγμή που έζησε η ίδια κι η οικογένειά της όταν κάηκε το εξοχικό τους.

Πριν μερικά χρόνια με τις φωτιές κάηκε το εξοχικό σας στο Αλεποχώρι, τελικά αποζημιωθήκατε;

Είναι θέμα χρόνου να πάρουμε τα χρήματα και να ξεκινήσουμε να το φτιάχνουμε. Δεν θα φτιαχτεί όπως ήταν, ούτε αντίστοιχα  τα πράγματα μπορούμε να τα πάρουμε, γιατί όπως καταλαβαίνεις ήταν το βιός μιας ζωής. Ένα ολόκληρο νοικοκυριό. Να είμαστε όμως γεροί και να ξεχάσουμε αυτή την ατυχία που είχαμε στη ζωή μας.

Ήταν ένα μεγάλο σοκ όλο αυτό έτσι δεν είναι;

Κυρίως και για τον άντρα μου που το είχε φτιάξει με πολύ κόπο. Προσπαθούσα να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου γιατί έπρεπε να δώσω κουράγιο και στον άντρα μου. Όταν το σκέφτομαι, με πιάνει η ψυχή μου και μου κάνει εντύπωση και για μένα την ίδια πώς το αντιμετώπισα έτσι. Δεν έχεις όμως περιθώρια να το αντιμετωπίσεις αλλιώς, η ζωή συνεχίζεται και εσύ πρέπει να σταθείς όρθιος για να αντιμετωπίσεις και τα επόμενα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου