Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Νίκος Κουρκούλης: «Κάηκα κανονικά στην πίστα, κατέβηκα με έγκαυμα 3ου βαθμού»

«Η πίστη μου στο Θεό παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου», λέει ο Νίκος Κουρκούλης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Κουρκούλης.

 Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πίστη του στο Θεό, αλλά και για τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου.

«Έζησα το μεγαλείο και την ασυδοσία στη μετάβαση των δεκαετιών ‘80-’90. Είναι αλήθεια τα όσα ακούγονται για κλειστά μικρόφωνα. Σε φτάνουν στο σημείο να λες “είναι αυτοί συνεργάτες  ή δεν θέλουν να ξαναρθώ στη δουλειά”. Υπάρχουν όχι μόνο κλειστά μικρόφωνα αλλά και κλειστά φώτα. Η άλλη να βγαίνει με ρούχο που δεν την κολακεύει και να της λένε “είσαι φοβερή”. Όλο αυτό με τα “κλειστά μικρόφωνα”  και τα ”κλειστά φώτα” φτάνει στα όρια του ”βιασμού”. Τότε, την εποχή της επιτυχίας “Παίζεις με τη φλόγα”, στην πρεμιέρα κάηκα κανονικά. Είχα πάθει έγκαυμα 3ου βαθμού», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρκούλης.

Για την πίστη του στον Θεό, ο Νίκος Κουρκούλης σημείωσε: «Η πίστη μου παίζει μεγάλο ρόλο. Κρίμα σε αυτόν που δεν πιστεύει στον δικό του το Θεό. Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Με ρωτάνε τα παιδιά μου “πώς πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη; δεν υπάρχει” και τους απαντώ αυτός που δεν πιστεύει, δεν θα τον δει ποτέ. Η πίστη μου με κράτησε 100% στο θέμα υγείας που αντιμετώπισα».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Νίκος Κουρκούλης είπε για την σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου: «Η γυναίκα μου με βοηθάει και το εκτιμώ. Παρόλο το λίγο χρόνο που έχει. Το γυναικάκι μου, μου μαγείρεψε γεμιστά. Το χαίρομαι, είναι ωραίο αυτό. Κάθε βραδύ τη φιλάω στο μέτωπο και της λέω ”σ’ αγαπώ πολύ” και ας κοιμάται».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου