Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Πέννυ Σταθάκη για Απόστολο Γκλέτσο: «Άστοχο το σχόλιό του, θα είχε τα νεύρα του»

Τι απαντά η Πέννυ Σταθάκη στα σχόλια του Χρήστου Βαλαβανίδη για τον Αλέξανδρο Ρήγα;

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε η Πέννυ Σταθάκη. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τις πρόσφατες τοποθετήσεις των Χρήστου Βαλαβανίδη και Απόστολου Γκλέτσου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αντίστοιχα.

«Αν έγινε κάτι τέτοιο από τον κύριο Βαλαβανίδη, έναν σπουδαίο ηθοποιό, παρ’ όλο που έχει εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια, μπορεί να έγινε από νεύρα. Δεν ξέρω. Καλά έκανε και το είπε, δεν πειράζει. Δεν έχει ανάγκη ο Ρήγας κι ο Βαλαβανίδης καλά έκανε και κουράστηκε, είναι ντόμπρος», σχολιάζει η Πέννυ Σταθάκη.

«Εννοείται ότι παρακολούθησα το Maestro. Είναι μία σειρά που άλλαξε τα δεδομένα της τηλεοπτικής και κινηματογραφικής παραγωγής. Μάλλον τα νεύρα θα είχε και ο Απόστολος και θα το είπε αυτό. Ήταν άστοχο κι αυτό», αναφέρει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Ένας άνθρωπος, δημιουργός, ευφυέστατος έχει να γράψει σενάριο, να κάνει σκηνοθεσία και να υποδυθεί έναν ρόλο. Αφήνει λίγο «ατημέλητο» τον εαυτό του, για να φροντίσει όλους τους άλλους ηθοποιούς και στο άγχος του δεν ολοκληρώνεται η υποκριτική του ρόλου του», επισημαίνει η Πέννυ Σταθάκη για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Δειτε το βιντεο εδω

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Πέννυ Σταθάκη παραδέχεται ότι έχει χάσει δουλειά σε διαφήμιση, όταν της είπαν ότι δεν έχει τον απαραίτητο αριθμό followers στο Instagram, ενώ κρίνει αναγκαία την επιστροφή της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος για τους ηθοποιούς.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου