Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Σαρμπέλ: «Στην αρχή γελάγαμε όλοι με το τραγούδι μου»

"Λέγαμε "τι στίχοι είναι αυτοί", "τι τραγούδι είναι αυτό" αλλά με το που πήγα στο στούντιο και το είπα, μου ταίριαξε τόσο πολύ" αποκαλύπτει ο Σαρμπέλ.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέας του τραγουδιού, ο Σαρμπέλ παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη το πρωινό της Παρασκευής. 

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από μεγάλες του επιτυχίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σαρμπέλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η δική μου η καρδιά έκανε… μπαμ όταν γνώρισα την σύζυγο μου και ακόμα! Νομίζω πως αυτό ήταν το κατάλληλο τραγούδι για να βγει μετά από τόσα χρόνια απουσίας που είχα εγώ στον χώρο. Που είχαν μείνει δηλαδή με την εικόνα του Σαρμπέλ με το «Σε πήρα σοβαρά», το κούνημα, τον χορό και το ανεβαστικό».

«Το «Σε πήρα σοβαρά» έχει γίνει πολύ διάσημο και στο Tik Tok από άλλες χώρες. Νομίζω ότι είναι το στίγμα μου αυτό το τραγούδι, είναι Σαρμπέλ 100% και χαίρομαι γιατί ακόμα και όταν λείπω είμαι πάντα εδώ. Μάλιστα είχαμε συζητήσει μήπως το ξανακάνουμε αλλά είναι τόσο μεγάλο από μόνο του που αποφασίσαμε να μην το πειράξουμε».

«Θυμάμαι πως στην αρχή γελάγαμε όλοι με το Σοκολάτα! «Τι στίχοι είναι αυτοί», «τι τραγούδι είναι αυτό» αλλά με το που πήγα στο στούντιο και το είπα, μου ταίριαξε τόσο πολύ. Πως τα κατάφερα και το είπα γιατί, αν θα το έλεγε κάποιος άλλος, ίσως και να μην ήταν τόσο ωραίο σαν τραγούδι. Ίσως ήταν η ερμηνεία μου, η προφορά μου, δεν ξέρω…

Δειτε το βιντεο εδω

 Τότε είχαμε και την κίνηση αυτήν οπότε έμειναν όλη με την εικόνα, «α, ο Σαρμπέλ». Από αυτή την κίνηση και από αυτό το τραγούδι» συμπλήρωσε ακόμα ο Σαρμπέλ στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του STAR.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου