Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Σοφία Ζαχαράκη: Η απάντησή της στην επίθεση από τον Θάνο Τζήμερο

"Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά μου. Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν", τονίζει η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Μία απροκάλυπτη και χυδαία επίθεση δέχθηκε τις προηγούμενες ώρες η Σοφία Ζαχαράκη στα social media από τον Θάνο Τζήμερο. 

Ο γνωστός πολιτικός, αμέσως μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησης της βουλευτή της ΝΔ στη θέση της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, σχολίασε την κίνηση αυτή κάνοντας μία αιχμηρή ανάρτηση.

«Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά μου και νομίζω από τη δυνατότητά μου να διοικήσω, εάν μέχρι τώρα έχω δείξει κάτι. Όλα τα άλλα είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν», επισημαίνει η Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Σίγουρα πάντως η αγάπη για τα παιδιά, για τον άνθρωπο χωρίς κανέναν περιορισμό δεν μπαίνει σε καλούπια και σίγουρα δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές», τονίζει η Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

Δειτε το βιντεο εδω

Υπενθυμίζεται πως ο Θάνος Τζήμερος κατέκρινε το γεγονός ότι η Σοφία Ζαχαράκη ανέλαβε το Υπουργείο που αφορά στην οικογένεια, την ώρα που η ίδια είναι «άγαμη και άτεκνη».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου