Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Βασάλου: «Αν είσαι μάγκας, πες τα ονόματα»

«Το ότι κάνεις πλάκα και το αναδεικνύεις με τέτοιο τρόπο, είναι με κάποιο τρόπο σαν να το αποδέχεσαι ως κάτι νορμάλ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σχολίασαν σήμερα στον αέρα του Happy Day την αποκάλυψη που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ότι γνωστός δικηγόρος που βγαίνει στην τηλεόραση του έκανε ανήθικη πρόταση.

Στην παρουσιάστρια δεν άρεσε καθόλου ο τρόπος που αντιμετώπισαν ο Βασάλος και ο Fipster το συγκεκριμένο θέμα.

«Είναι μια κουβέντα, που σίγουρα δεν πρέπει… Μου κάνει σαν μια πλάκα που δεν γελάει κανείς. Μιλάμε για δύο πρόσωπα αναγνωρίσιμα, που ξέρουν ότι θα αναπαραχθούν από εκπομπές, από σάιτ, τους βλέπουν παιδιά… “Θα πήγαινα και με λιγότερα, αλλά δεν είχα πλυθεί”, δηλαδή τώρα αυτές είναι ατάκες… Σε μια περίοδο των τελευταίων ετών που μιλάμε γι’ αυτές τις καταγγελίες, τις παρενοχλήσεις από ανθρώπους που έχουν την εξουσία… Το να το συζητάς σαν να είναι κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο, αιτία για χιούμορ, αιτία για να κάνουμε και λίγη πλάκα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αν όντως μπαίνεις στη διαδικασία να το συζητήσεις τόσο ανοιχτά, πες και τα ονόματα, να προσφέρεις κι ένα έργο στην κοινωνία. Να αναδείξεις ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν μια τέτοια ανήθικη πρόταση. Αν μπεις στη διαδικασία να αναδείξεις τέτοια φαινόμενα, έστω και με μία πρόφαση χιούμορ, οκ φίλε, αν είσαι μάγκας, πες…».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε επίσης: «Άνθρωποι που αγαπιούνται από τη νεολαία όπως ο Κωνσταντίνος πρέπει να προσπαθούν να υποστηρίζουν το προφίλ τους και να είναι ένα καλό παράδειγμα. Το να μπαίνει κάποιος στη διαδικασία να σου στέλνει ένα μήνυμα τέτοιου περιερχομένου είναι βαθιά προσβλητικό και βαθιά εξευτελιστικό. Και το ότι κι εσύ κάνεις και πλάκα και το αναδεικνύεις με τέτοιο τρόπο, είναι με κάποιο τρόπο σαν να το αποδέχεσαι ως κάτι νορμάλ».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Ξέρετε εδώ δεν είμαστε καμιά εκπομπή που το παίζουμε πιο ηθικοί απ’ ότι είμαστε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου