Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Τέλος η Κλέλια Ρένεση από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Όσα γράφει η Κλέλια Ρένεση στην ανάρτησή της.

Η Καίτη Κίτσο, ο ρόλος που ξεχώρισε μέσα από την Κλέλια Ρένεση  στην δημοφιλή σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ολοκληρώνεται. Η ίδια η ηθοποιός ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη σειρά, με ανάρτησή της στο Instagram.

Μετά από πέντε χρόνια που πρωταγωνίστησε στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η Κλέλια Ρένεση την αποχαιρετά γλυκά για να ακολουθήσει καινούρια μονοπάτια, όπως λέει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το κείμενο που έγραψε η Κλέλια Ρένεση για το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμουράς», καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες.

Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε κ όπως το καταφέρνω).

Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια.

Με πολλή αγάπη»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου