Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Θανάσης Αλευράς: «Τα χρόνια του κορονοϊού πέρασα όλα τα στάδια, δεν τα ευχαριστήθηκα»

"Όταν συνειδητοποίησα ότι ονειρεύομαι κάτι άλλο, ταράχτηκα πάρα πολύ, ήμουν για τρία χρόνια σαν τον τρελό. 

Γι' αυτό και βγήκα στους δρόμους και έγινα μαραθωνοδρόμος. Δεν ήξερα τι να κάνω", εξομολογείται ο Θανάσης Αλευράς.

Στην εκπομπή The 2Night Show φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Θανάσης Αλευράς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα τελευταία του επαγγελματικά βήματα, τη στροφή που έχει κάνει στην καριέρα του, ενώ εξομολογείται και πώς βίωσε τα χρόνια του κορονοϊού.

«Το Θέατρο είναι μία τέχνη σκληρή, δεν είναι για χόρταση. Από κάποιο σημείο και μετά, πρέπει να κάνεις λίγη οικονομία και στο νευρικό σου σύστημα και στο σώμα σου, για να μπορείς να συνεχίσεις. Έχω στερηθεί πολλά όλα αυτά τα χρόνια, θέλω να κάνω πια θέατρο μια φορά στο τόσο για προσωπικούς λόγους», δηλώνει ο Θανάσης Αλευράς.

«Ξεκινώντας από τα Γιάννενα έχω εκπληρώσει το όνειρό μου, γι’ αυτό και με το Θέατρο κάτι «χόρτασε» μέσα μου. Όταν συνειδητοποίησα ότι ονειρεύομαι κάτι άλλο, ταράχτηκα πάρα πολύ, ήμουν για τρία χρόνια σαν τον τρελό. Γι’ αυτό και βγήκα στους δρόμους και έγινα μαραθωνοδρόμος. Δεν ήξερα τι να κάνω. Έλεγα: πώς γίνεται αυτό που έδινες τα πάντα στη ζωή να μην το θέλεις πια τόσο πολύ;», εξομολογείται στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Τα χρόνια αυτά του κορονοϊού που κλειστήκαμε κάποιοι άνθρωποι στα σπίτια πέρασα από όλα τα στάδια. Δεν είμαι ο άνθρωπος που τον ευχαριστήθηκε αυτόν τον υποχρεωτικό εγκλεισμό. Βρήκα όμως τον χρόνο να καταλάβω λίγο τι έχω κάνει, να ακούσω τι θέλω», παραδέχεται ο Θανάσης Αλευράς.

«Έχω κάνει καταχρήσεις, έχω δοκιμάσει αλλά δεν εθίστηκα ποτέ γιατί τον φοβάμαι τον εθισμό. Κατά τα άλλα, είμαι ο άνθρωπος για να εθιστεί. Τρεις φορές να επαναλάβω κάτι, το έχω κάνει συνήθεια», αναφέρει σε άλλο σημείο ο Θανάσης Αλευράς.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου