Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Θανάσης Λάλας: Τα χαρακτηριστικά γυαλιά που φόρεσε για πρώτη φορά σε ταξίδι του με την Χρύσα Ρώπα στο Παρίσι

"Είδαμε κάτι παράξενα και η Χρυσούλα μου είπε "ρε παιδί μου ποιος τα φορά αυτά;". Της λέω θα τα φορέσω εγώ" είπε ο Θανάσης Λάλας.

Ο Θανάσης Λάλας ήταν καλεσμένος στο The 2night Show το βράδυ της Τρίτης. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα χρωματιστά γυαλιά που φορά όλα αυτά τα χρόνια, εξηγώντας πως τα είδε πρώτη φορά όταν ήταν στο Παρίσι μαζί με την Χρύσα Ρώπα.

«Πρέπει να ήταν το 1993 και αν δεν κάνω λάθος ήμασταν με την Χρυσούλα στο Παρίσι. Μπήκαμε σε ένα μαγαζί κι εγώ φορούσα τα κλασικά γυαλιά. Είδαμε κάτι παράξενα και η Χρυσούλα μου είπε «ρε παιδί μου ποιος τα φορά αυτά;». Της λέω θα τα φορέσω εγώ. Τα φόρεσα και δεν τα έβγαλα ξανά από τότε» ανέφερε ο Θανάσης Λάλας.

«Υπάρχει ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο. Όταν ήμουν στην Νέα Υόρκη και φορούσα εκείνα τα γυαλιά με το πράσινο μπράτσο, είδα απέναντι ένα μαγαζί με γυαλιά. Ήταν χειροποίητα τα γυαλιά που είχα πάρει από την Γαλλία. Μπήκα στο μαγαζί και ξαφνικά είδα όλη αυτήν την συλλογή. Είπα ότι θα πάρω ακόμα ένα ζευγάρι γιατί είδα την συλλογή. Λέω ότι θέλω αυτά τα συγκεκριμένα γιατί δεν θέλω να τα χάσω και μου είπε Λάλας το όνομά σας; Τα έχω αποσύρει γιατί ξέρω ότι στην χώρα σας είστε γνωστός με αυτά τα γυαλιά κι έχω βγάλει μόνο αυτόν τον συνδυασμό των χρωμάτων. Ξαφνικά μου έδωσε τρία γυαλιά δώρο από αυτά που είχαν αποσυρθεί» κατέληξε ο Θανάσης Λάλας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου