Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν πήγε καλά η επέμβαση και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία»

«Μετά ακολούθησαν πολλά προβλήματα», λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του, τα ευτράπελα πάνω στη σκηνή, τα περίεργα δώρα που έχει λάβει από θαυμαστές αλλά και για την σχέση του με τα παιδιά του.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στο νέο τραγούδι των Onirama, με τίτλο «8 λεπτά» αλλά και για την περιπέτεια με την υγεία του.

«Το καινούριο μας τραγούδι με τίτλο «8 λεπτά» έχει ένα στυλ που είχαμε καιρό να δοκιμάσουμε.  Μόλις άκουσα το τραγούδι αυτό είπα ότι είναι για τις συναυλίες μας. Τα 8 πιο έντονα λεπτά της ζωής μου, ήταν τα πρώτα λεπτά που αγκάλιασα τα παιδιά μου. Τα 8 λεπτά μεγαλύτερης αγωνίας που έχω ζήσει ήταν πριν μπω στο χειρουργείο πριν από λίγους μήνες, για μία επέμβαση που έκανα για τρίτη φορά. Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο μου το 2020 που δεν πήγε καλά και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία και πολλά προβλήματα που ακολούθησαν μετά. Μετά από ενάμιση χρόνο έκανα μία δεύτερη επέμβαση που επίσης δεν πέτυχε. Τώρα έκανα και τρίτη επέμβαση και ελπίζω να έχει πετύχει», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε στη συνέχεια: «Αν και πέρυσι πήγαμε πολύ καλά, νομίζω ότι φέτος είναι πραγματικά ένας χρόνος κανονικότητας για το χώρο της διασκέδασης. Έχουμε ήδη ξεκινήσει και ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή μας περιοδεία. Ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που μου έχουν συμβεί σε συναυλία ήταν, όταν σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο μου. Επειδή δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε άμεσα το μικρόφωνο μου, συντονιστήκαμε με το κοινό και τραγουδούσαμε για λίγο χωρίς μικρόφωνο. Σε μία άλλη συναυλία σε υπαίθριο χώρο στη Θεσσαλονίκη, άρχισε να βρέχει και νιώθαμε τους κεραυνούς να πέφτουν πραγματικά από πάνω μας».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Έχει τύχει να κάνω παρατήρηση σε θαμώνα που έχει έρθει να με ακούσει. Υπήρξε θαμώνας που συνεχώς σχολίαζε και κορόιδευε, οπότε του είπα “κοίταξε φίλε, μέχρι εδώ αλλιώς θα χρειαστεί να σου ζητήσω να φύγεις”. Το πιο περίεργο δώρο, που έχω δεχτεί από θαυμαστή μου ήταν ένα σεξουαλικό αξεσουάρ και το πέταξα. Δεν το χρειάζομαι. Όταν γυρνούσα από ένα ταξίδι στην Ιταλία, δεν με άφηναν να πάρω την κιθάρα μου στο αεροπλάνο και φώναξαν την αστυνομία να έρθει και να με κατεβάσει.

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε: «Δεν θα με έλεγα πολύ αυστηρό ως μπαμπά. Μου αρέσει να υπάρχουν κάποια όρια και κάποιες σταθερές, χωρίς όμως να είμαι απόλυτος. Μου αρέσει πολύ να συζητάω με τα παιδιά μου και να ακούω τα δικά τους «Θέλω» και τη δική τους άποψη. Δεν είμαι υπέρ της τιμωρίας. Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν συνέπειες στις πράξεις τους, άλλα όχι να τιμωρούνται.

Δειτε το βιντεο εδω

Η τιμωρία μου φαίνεται ότι είναι κάτι επιθετικό και βίαιο, που τελικά δεν κάνει τη δουλειά που πρέπει. Προσπαθώ και μου αρέσει να είμαι ευγενής με τους ανθρώπους. Θα ήθελα πολύ να το μάθουν αυτό και τα παιδιά μου και το προσπαθώ. Όταν απογοητεύομαι πέφτω πάρα πολύ, «πιάνω πάτο». αυτό το χαρακτηριστικό μου δεν θα ήθελα να το πάρουν τα παιδιά μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου