Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Γιώργος Λιάγκας: «Έρχονται και θέλουν να βάλουν όρο στο συμβόλαιό μας πόσο θα μιλάμε»

«Είναι η μεγαλύτερη βλακεία», λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή την έλευση της Ελένης Βουλγαράκη στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σε άλλες εκπομπές που σχολιάζουν το πού κάθεται ο καθένας, αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να βάζουν στα συμβόλαιά τους το πόσο θα μιλάνε.

«Θα κάνω του χρόνου μουσικές καρέκλες. Θα βάζω μουσική και όποιος προλάβει, θα κάθετε. Δεν θεωρώ ότι αυτά παίζουν ρόλο.

Επειδή βλέπω ότι σε άλλες εκπομπές υπάρχει όλη αυτή η λογική ποιος κάθεται δίπλα στην Ελένη, ποιος κάθεται δίπλα στον Λιάγκα… Εδώ, η Φωτεινή κάθεται δίπλα μου γιατί είναι “άντρας-γυναίκα-άντρας-γυναίκα”, είναι λίγο άκομψο “άντρας-άντρας-γυναίκα-γυναίκα”, υπάρχουν και κάποιοι τηλεοπτικοί όροι. Δεν είναι ότι η Φωτεινή είναι σημαντικότερη από τον Τάσο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε επίσης: «Στην τηλεόραση –και αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος που κάνουν πολλοί- δεν παίζει ρόλο το πού κάθεσαι και δεν παίζει ρόλο και πόσο μιλάς. Αυτό που έρχονται κάποιοι και θέλουν να βάλουν και στο συμβόλαιό μας πόσο θα μιλάμε, είναι η μεγαλύτερη βλακεία. Μπορεί να μιλάς τρία λεπτά σε ένα τρίωρο και να κλέβεις την παράσταση».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε από την πλευρά της: «Πάντως, κάποιες εκπομπές τα υπολογίζουν έτσι. Όχι η δική μας, αλλά υπάρχει αυτό… Γιατί έρχονται άλλοι και λένε ότι “θα βάλω στο συμβόλαιό μου ότι θα κάθομαι δίπλα στον Γιώργο”».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου