Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Κώστας Μπακογιάννης: «Η Σία είναι ένας άγγελος»

«Είμαστε τρομερά υπερήφανοι για τον δικό μας μικρόκοσμο, στα εύκολα και στα δύσκολα», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Καλεσμένος στο πλατό του Happy Day, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ήταν σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη.

«Νομίζω ότι είμαστε κοντά στα 10 χρόνια μαζί. Είναι ένας άγγελος! Ήρθε στη ζωή μας –και λέω «μας» γιατί αναφέρομαι και στα μεγαλύτερα παιδιά μου-, πολύ γρήγορα δημιουργήσαμε μία οικογένεια με πολύ μεγάλη ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη.

Κάποιος τρίτος μπορεί να πει ότι αυτή δεν είναι μία ορθόδοξη οικογένεια. Είμαστε τρομερά υπερήφανοι για τον δικό μας μικρόκοσμο, στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα καλά και στα κακά. Είναι κλασική Ελληνίδα μαμά, χτίζει αφηγήματα με πρωταγωνιστή τον Δήμο», είπε αρχικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είπε στη συνέχεια: «Και οι δύο έχουμε παλαβές ζωές, δεν είναι πάντα εύκολο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εννοείται ότι θα βγούμε, θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί, έχουμε τις φιλίες μας…

Δειτε το βιντεο εδω

 Το σπουδαίο είναι ότι έχουμε καταφέρει να σκουπίζουμε τα πόδια μας στο χαλάκι της εξώπορτας και να αφήνουμε τις δουλειές μας, και να ξεκινάμε ξανά από το μηδέν, όταν περνάμε την πόρτα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου