Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συνομιλία της με την Ελεονώρα Μελέτη μετά το διπλό μυστήριο

«Ελεονώρα, μην ασχολείσαι. Αν κάποιος θέλει να βρει να πει κάτι κακό ή κάτι αρνητικό θα το πει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης ενώθηκαν την Παρασκευή με τα ιερά δεσμά του γάμου και παράλληλα βάφτισαν και την κορούλα τους. Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με την παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα».

«Μίλησα με την Ελεονώρα Μελέτη με μηνύματα και μου είπε ότι όντως ήταν μια έκπληξη του Θοδωρή, γιατί πήρα να της ευχηθώ. Ο Θοδωρής πρέπει να έπαιξε έξυπνα. Είχε τη στρατηγική του στυλ “διαλέξτε κάτι λευκό να βάλετε που ταιριάζει στη βάφτιση”.

Ήταν όντως έκπληξη. Δεν το ήξερε κανένας καλεσμένος, σίγουρα ο Θοδωρής, κάποιοι από την οικογένεια και ο παπάς. Αν ανεβάζει τον πήχη τόσο ψηλά με τέτοιες εκπλήξεις, καταλαβαίνεις πως πρέπει να συνεχίσει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για τα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Ελεονώρα, μην ασχολείσαι. Αν κάποιος θέλει να βρει να πει κάτι κακό ή κάτι αρνητικό θα το πει. Αν του απαντάς, του δίνεις τη χαρά ότι σε ενόχλησε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου