Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Alpha Τώρα: Η σοκαριστική στιγμή της έκρηξης σε σπίτι στην Αλεξανδρούπολη την ώρα της ζωντανής μετάδοσης

"Πρόσεξε, Αφροδίτη, απομακρύνσου! Παναγία μου, Χριστέ μου!", είπε εμφανώς τρομοκρατημένη η Βίκυ Χαντζή.

Συγκλονίζουν οι εικόνες που κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα του Alpha Τώρα, όταν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης με την Αλεξανδρούπολη σημειώθηκε έκρηξη σε σπίτι που εκείνη την ώρα είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Συγκεκριμένα, ενώ η δημοσιογράφος του Alpha μετέδιδε το ρεπορτάζ για την αναζωπύρωση στο χωριό Άβαντας του Έβρου, ακούστηκε η έκρηξη και πύρινες γλώσσες ξεπρόβαλλαν από την οροφή του σπιτιού που φαινόταν στο βάθος της εικόνας.

«Το χωριό εδώ είχε εκκενωθεί από πολύ νωρίς, ήδη από τις 05:30 άρχισαν με λεωφορεία να απομακρύνονται τα ηλικιωμένα και ευπαθή άτομα και στη συνέχεια οι υπόλοιποι πολίτες με τα αυτοκίνητά τους», ανέφερε η Αφροδίτη Σπηλιώτη στον αέρα του Alpha Τώρα και αμέσως σημειώθηκε η έκρηξη.

«Πρόσεξε, Αφροδίτη, απομακρύνσου! Παναγία μου, Χριστέ μου! Αυτό λογικά ήταν κάποια φιάλη υγραερίου. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να εκκενώνει ο κόσμος τα σπίτια και να μην μένουν εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί», σχολίασε εμφανώς ταραγμένη η Βίκυ Χαντζή από το στούντιο της εκπομπής.

Δειτε το βιντεο εδω

«Και νωρίτερα ακούστηκαν εκρήξεις αλλά αυτή ήταν μία πολύ ισχυρή έκρηξη», τόνισε η ρεπόρτερ του Alpha Τώρα, που έτρεξε να απομακρυνθεί από το σημείο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου