Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Nia Vardalos: «Έχει έναν όγκο στο σβέρκο και νομίζει ότι είναι το δίδυμο της»

Όσα εξομολογήθηκε η Nia Vardalos για αγαπημένο της πρόσωπο.

Με αφορμή την κυκλοφορία του τρίτου μέρους της σειράς ταινιών «Γάμος αλά Ελληνικά» μίλησε η Nia Vardalos στο περιοδικό Marie Claire και την δημοσιογράφο Γαλάτεια Λασκαράκη.

 Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την έφεση που είχε ανέκαθεν στο γράψιμο της κωμωδίας.

Ειδικότερα, η Nia Vardalos εξομολογήθηκε πως «έχω μια θεία που τη λένε Βούλα, έχει έναν όγκο στο σβέρκο της και νομίζει ότι είναι το δίδυμο της. Τέλεια, το έγραψα. Είχα παντρευτεί την προηγούμενη χρονιά. Το έγραψα. Έγραψα κάθε ιστορία που είχα να διηγηθώ. Δανείστηκα τον υπολογιστή ενός φίλου, δεν είχαμε καθόλου λεφτά. Και έγραψα το πρώτο χειρόγραφο του σεναρίου μέσα σε τρεις εβδομάδες. Το έστειλα στη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου για να κατοχυρώσω τα πνευματικά δικαιώματα επειδή δεν γνώριζα για το Writers Guild (σ.σ. το συνδικάτο που εκπροσωπεί τους συγγραφείς του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και που τώρα ηγείται του μεγάλου απεργιακού κύματος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής).

«Και μετά σκέφτηκα: Ωραία, έχω ένα σενάριο! Τι να το κάνω; Ας το στείλω στα κινηματογραφικά στούντιο! Φυσικά, γύρισε πίσω, στον ίδιο φάκελο, γιατί δεν δέχονται κείμενα από συγγραφείς χωρίς άδεια. Σκέφτηκα: ΟΚ, έχω κάνει θέατρο, θα ανέβω στη σκηνή και θα παίξω όλες τις ιστορίες από το σενάριο και θα ερμηνεύσω μόνη μου όπως τους χαρακτήρες. Όπως και έκανα».

«Οπότε πάντα λέω το εξής. Αν δεν χτυπήσει το τηλέφωνο σου για δουλειά, τηλεφώνησε εσύ στον εαυτό σου» συμπληρώνει η Nia Vardalos στη νέα της συνέντευξη,

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου