Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Ρούλα Βροχοπούλου: «Πρόσβαλα το παιδί μου με αυτά που έκανα»

"Έχω μετανιώσει. Δεν έπρεπε να παντρευτώ έναν άνδρα 29 χρόνια νεότερο και να βγαίνω στις τηλεοράσεις και να εκτίθεμαι", εξομολογείται η Ρούλα Βροχοπούλου.

Η Ρούλα Βροχοπούλου είχε απασχολήσει έντονα τις ψυχαγωγικές και σατιρικές εκπομπές στα τέλη της δεκαετίας του 2000 με τον ομηρικό της γάμο με τον κατά 29 χρόνια νεότερό της, Φραν.

Η πρώην αεροσυνοδός φιλοξενήθηκε σε όλα σχεδόν τα πάνελ της ελληνικής τηλεόρασης, όταν ο σύντροφός της αποφάσισε να την αφήσει.

Σήμερα η Ρούλα Βροχοπούλου έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της και πλέον μένει μόνη στο σπίτι της στην περιοχή του Ελληνικού. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για το παρελθόν με τον πρώην σύζυγό της αλλά και το πόσο εκείνος ο γάμος έκανε κακό στις σχέσεις με τον γιο της.

«Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι σχέσεις με τον γιο μου, με συγχώρησε. Δουλεύει στις γαλλικές Άλπεις σεζόν ως σεφ και τον χειμώνα κάνει μεταπτυχιακό στα αρχαία ελληνικά στο πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ για καθηγητής. Θα τα παρατήσει όλα αυτά, γιατί είναι ένα κοπιαστικό επάγγελμα. Αν μη τι άλλο, είναι κρίμα να ασχοληθεί με την κουζίνα, είναι σκλαβιά. Όσοι είναι σεφ τους βγάζω το καπέλο, είναι ήρωες», δηλώνει η Ρούλα Βροχοπούλου.

Έχεις μετανιώσει για όσα συνέβησαν με τον Φραν;

«Έχω μετανιώσει, δεν έπρεπε να προσβάλω το παιδί μου κάνοντας αυτόν τον γάμο με έναν άντρα κατά 29 χρόνια νεότερο και να βγαίνω στις τηλεοράσεις και να εκθέτω τον εαυτό μου και τον γιο μου. Δεν έμαθα από αυτό το μάθημα και το μάθημα ήταν ότι με εγκατέλειψε το παιδί μου.

Ολοκληρωτική συγχώρεση δεν έχω λάβει ακόμα. Ευελπιστώ και προσεύχομαι στον Θεό να μπορέσω να κάνω τον γιο μου χαρούμενο και ευτυχισμένο έστω και τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά. Ελπίζω στη συγχώρεση του παιδιού μου για τις πράξεις που τέλεσα κατά το παρελθόν. Τον πρόσβαλα, τον πλήγωσα τελώντας αυτόν τον γάμο», εξομολογείται η Ρούλα Βροχοπούλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου