Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα από τον ΑΝΤ1»

"Θα κάνω κάτι που δεν είναι τηλεοπτικό, είναι κάτι άλλο, αλλά θα έχει και λίγη τηλεόραση μέσα" είπε η Αργυρώ Μπαρμαρίγου.

Στο πλαίσιο του μεσαιωνικού φεστιβάλ στην Χίο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου. 

Η γνωστή σεφ μίλησε για τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

«Δεν θα είναι μαζί του κάποια γυναίκα τελικά στην εκπομπή; Αυτή η εκπομπή είναι ο Γιώργος, κακά τα ψέματα. Η θεματολογία που έχει, είναι Γιώργος καραμπινάρτος και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ακολουθήσει και χρειάζεται συμπαρουσιαστή ο Γιώργος. Ο Γιώργος είναι τηλεόραση μόνος του. Για να φύγουν έτσι (σ.σ. η Δούκισσα Νομικού και η Μαρία Κορινθίου) θα πικράθηκαν. Αν πικράθηκαν ρώτησέ τες, εγώ θα σου πω; Όταν έφυγε η Δούκισσα, δεν το κατάλαβα και με την Μαρία έμαθα θα ότι δεν θα είναι. Δεν είμαστε και κολλητοί να λέμε τα προβλήματά μας και τα εσώψυχα» ανέφερε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Κάτι συζητάμε, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Υπήρξαν κάποια πράγματα που συμφωνήθηκαν για άλλα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω κάτι που αυτό ήθελα και αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα από τον ΑΝΤ1. Θα κάνω κάτι. Θα κάνω κάτι που δεν είναι τηλεοπτικό, είναι κάτι άλλο, αλλά θα έχει και λίγη τηλεόραση μέσα. Θα τα δούμε εν καιρώ και θα τα μάθετε» πρόσθεσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου