Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Μαριάννα Τουμασάτου: «Κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά, φορτώσαμε σκυλιά, γατιά και χαιρετήσαμε το σπίτι μας»

«Άνθρωποι που ζουν μέσα στα καράβια, που ξέρουν, τον έριξαν στα απόνερα. Πώς θα σωζόταν;», λέει η Μαριάννα Τουμασάτου για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Μαριάννα Τουμασάτου. 

Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, την παράσταση που συμμετέχει και την τρέχουσα επικαιρότητα.

«Το μπουφάν της Χάρλεϊ το έχει σκηνοθετήσει ξανά ο Αλέξανδρος Σταύρου και έχουμε φιλική σχέση με τον Βασίλη Κατσικονούρη, τον συγγραφέα. Πρώτη φορά το είχε δει ο Αλέξανδρος από την Άννα Παναγιωτοπούλου και έκανε κλικ και στους δυο μας. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και με σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος πρώτη φορά.

Δεν αντιμετωπιζόμαστε σαν σύζυγοι στη δουλειά οπότε δε με αγχώνει. Είναι αυστηρός σκηνοθέτης και εγώ λίγο τεμπελάκι. Έξω από την πόρτα τον αντιμετωπίζω σαν σύζυγο και του λέω… αυτός ο σκηνοθέτης σήμερα με έπρηξε», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Σχετικά με την επικαιρότητα και αναφερόμενη στη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Άνθρωποι που ζουν μέσα στα καράβια, που ξέρουν, τον έριξαν στα απόνερα. Πώς θα σωζόταν; Έχουμε εξοικειωθεί πάρα πολύ με τον θάνατο, με τη βία, με την επιθετικότητα. Δε μας νοιάζει πια αν οι άνθρωποι ξενιτεύονται. Και εμείς πρόσφυγες είμαστε στην ίδια μας τη χώρα».

Η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε και στη φωτιά στην Πάρνηθα: «Και εμείς κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά στην Πάρνηθα. Φορτώσαμε τα σκυλιά, τα γατιά και βασικά συναισθηματικά πράγματα της ζωής μας και χαιρετήσαμε το σπίτι μας. Ευτυχώς δεν καταστράφηκε».

Δειτε το βιντεο εδω

Όσο για τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Θα έκανα τηλεπαιχνίδι αν ήταν στα μέτρα μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου