Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Μικρή Ολλανδέζα: «Διαγνώστηκα με αυτισμό, δεν θεραπεύεται, μαθαίνεις να ζεις με αυτό»

"Το κεφάλι μου λειτουργεί σαν να σκρολάρεις στο Tik Tok, καινούργιες και ατελείς σκέψεις", εξομολογείται η γνωστή YouTuber.

Η Μικρή Ολλανδέζα (κατά κόσμον Δανάη Γεωργαντά) είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς και «παλιές» περσόνες του YouTube, με τα βίντεο στο επίσημο κανάλι της να μετρούν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day η Μικρή Ολλανδέζα αποκαλύπτει τη διάγνωση με αυτισμό, η οποία της έγινε πριν από 2 χρόνια, τον λόγο που την ώθησε να ξεκινήσει το YouTube

«Ξεκίνησα το 2013. Παρακολουθούσα πολύ ξένο YouTube και είπα: ωραίο αυτό που κάνουν στο εξωτερικό, μήπως να το δοκιμάσω κι εγώ; Δεν φανταζόμουν ότι με τα χρόνια θα γινόταν μόνιμη δουλειά μου. Ήταν εξωπραγματικό, τότε δεν πληρωνόσουν από αυτό», δηλώνει η γνωστή YouTuber στον ρεπόρτερ Γιώργο Γιαννούλια.

«Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει δημόσια. Όταν εκφράζεις τη γνώμη σου, εκτίθεσαι σε όλον τον κόσμο θα ακούσεις και την κριτική. Στο βίντεο που ανέβασα και έλεγα πως δεν θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά μου έκαναν αρνητικά σχόλια που δεν άντεχα να διαβάζω. Δεν μπορείς να δείξεις 100% τον εαυτό σου στο Youtube γιατί θα σε κρίνουν», παραδέχεται η Μικρή Ολλανδέζα αμέσως μετά.

«Διαγνώστηκα πριν δύο χρόνια με αυτισμό και διαταραχή έλλειψης προσοχής και υπερκινητικότητας. Πήγα και σε ψυχίατρο και μου διέγνωσαν και τα δύο. Η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο γιατί τώρα μπορώ να αναγνωρίσω πράγματα.

Δειτε το βιντεο εδω

Το κεφάλι μου λειτουργεί σαν να σκρολάρεις στο Tik Tok, καινούργιες και ατελείς σκέψεις. Δεν θεραπεύεται, μαθαίνεις να ζεις με αυτό», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μικρή Ολλανδέζα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου