Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ορέστης Τζιόβας: «Δέχτηκα αρνητικά μηνύματα για τη σεξουαλικότητα, φρικτά και αισχρά πράγματα»

«Δυστυχώς υπάρχει τεράστιος ρατσισμός και ομοφοβία», είπε ο Ορέστης Τζιόβας.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας. 

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρατσισμό και την ομοφοβία.

«Έχω βιώσει τον σεξισμό ως μέλος μίας πατριαρχικής κοινωνίας. Στο σχολείο ήμουν από εκείνους που κορόιδευα άλλα άτομα. Κάλο είναι να παραδεχόμαστε πράγματα τα οποία υπήρξαμε και πλέον γινόμαστε καλύτεροι. Ήμουν ψώνιο όταν μπήκα στο 1ο έτος της σχολής μου γιατί προερχόμουν από ένα λαϊκό περιβάλλον.

Την άκουσα γιατί σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν σαν τους ανθρώπους που συναναστρεφόμουν πριν μπω στην σχολή υποκριτικής. Ο θεσμός του γάμου δεν μου λέει κάτι, είναι μία σχέση όπως όλες. Έχει χτυπήσει το καμπανάκι της πατρότητας άλλα λόγω υπευθυνότητας δεν έχω προχωρήσει», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο Ορέστης Τζιόβας είπε στη συνέχεια: «Μοιράστηκα δημοσία ότι ξεπέρασα τα θέματα των εθισμών μου για να δώσω λίγο φως και να παραδειγματιστούν κι άλλοι.Έλαβα πολλά μηνύματα στήριξης και όσον αφορά τη σεξουαλικότητα. Στόχος μου ήταν να πάψουμε να είμαστε οπισθοδρομικοί. Όμως δέχτηκα και αρνητικά μηνύματα για τη σεξουαλικότητα, φρικτά και αισχρά πράγματα άλλα δεν με ενοχλεί. Δυστυχώς υπάρχει τεράστιος ρατσισμός και ομοφοβία».

Δειτε το βιντεο εδω

Τέλος, σχολιάζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, ο Ορέστης Τζιόβας τόνισε: «Όσο φωτίζεται μία κατάσταση τόσο λιγότερες σκιές έχει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου