Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην ΕΡΤ: «Αυτά τα θέματα θέλουν μια άλλη διαχείριση»

"Να μιλάς για ένα τέτοιο θέμα και παράλληλα να κόβεις πλάνα που δένεις το μίξερ; Θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε μία κακή συνεννόηση", σχολίασε η παρουσιάστρια.

Τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή «Π.Ο.Π Μαγειρική», που προβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 25/9 στην ΕΡΤ1, σχολίασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του Happy Day.

Η παρουσιάστρια του Alpha και οι συνεργάτες της επισήμαναν πόσο άβολα αισθάνθηκαν βλέποντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να προχωρά σε μία ευαίσθητη εξομολόγηση για τον θάνατο των γονιών του, την ώρα που στην εκπομπή προβάλλονταν πλάνα από την παρασκευή της συνταγής που ετοιμαζόταν εκείνη τη στιγμή στο πλατό.

«Το να μιλάς για ένα τέτοιο θέμα και παράλληλα να κόβεις πλάνα που δένεις το μίξερ… Εν τω μεταξύ αυτός ως πολύ επαγγελματίας δεν το χάνει, δεν αποπροσανατολίζεται», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ θα έλεγα: συγγνώμη αλλά πάω να φύγω. Κι αυτός από ευγένεια απάντησε, πιστεύω. Τι να πει; Διακόψτε το γύρισμα, δεν μπορώ;», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Είναι και λίγο θέμα διαχείρισης και του παρουσιαστή-μάγειρα και του σκηνοθέτη. Τώρα να σου μιλάει ο άλλος, να σου βγάζει τα εσώψυχά του για πράγματα τα οποία δεν μιλάς εύκολα και δεν έχεις ξαναμιλήσει κι εκείνη την ώρα να κάνεις ζουμ στη μαρέγκα και πώς την ανακατεύει το μίξερ; Είναι λίγο περίεργο», τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε μία κακή συνεννόηση και ότι δεν έγινε συνειδητά. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα θέματα θέλουν μία άλλη διαχείριση. Είναι αυτό που λες: θέλω να πω κάτι αλλά ας μην το πω, γιατί θα ακουστεί ως χοντράδα», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου