Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Βερύκιος: «Η Ελένη Μενεγάκη κατεβάζει κουρτίνα στις διαπραγματεύσεις, ούτε φιλίες ούτε τίποτα»

"Δεν την πιάσει κανείς. Κανείς, κανείς, κανείς" υπογράμμισε ο Δήμος Βερύκιος.

Σε μια αναφορά για την Ελένη Μενεγάκη προχώρησε ο Δήμος Βερύκιος, το πρωινό της Τετάρτης. μέσα από τον αέρα της εκπομπής Happy Day στον Alpha.

Ειδικότερα, ο Δήμος Βερύκιος σημείωσε χαρακτηριστικά στην συνεργάτιδα του πως «όταν έκανες την παρουσίαση, τι μου ήρθε στο μυαλό; Λέω πως ξεπέρασες και την Ελένη!

Τι ωραία παρουσίαση για το προϊόν. Την ξεπέρασες και σε αυτό το κομμάτι».

«Την Μενεγάκη; Τίτλος τιμής! Εντάξει, η Ελένη δεν ξεπερνιέται. Είναι δασκάλα από τις λίγες. Μακάρι να της μοιάσουμε κατά το ήμισυ. Έστω και στα μισά» αποκρίθηκε η Στματαίνα Τσιμτσιλή στο συγκεκριμένο σχόλιο.

Δ.Β.: Στις διαπραγματεύσεις δεν την πιάσει κανείς. Κανείς, κανείς, κανείς. Εκεί κατεβάζει κουρτίνα και ούτε φιλίες ούτε τίποτα.

Σ.Τ.: Καλά κάνει όμως. Η φιλία σε αυτούς τους χώρους πρέπει να λειτουργεί αμφίδρομα. Όπως εσένα σε αδειάζουν γρήγορα, αν δεν κάνεις τη δουλειά τους, παραμερίζοντας την φιλία και κοιτάζοντας το συμφέρον της επιχείρησης τους, αντίστοιχα και συ πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου ως προϊόν.

Δειτε το βιντεο εδω

«Πόσες φορές εδώ στον διάδρομο με στρίμωχνε και μου έλεγε: «Αυτό που κάνεις για τον εαυτό σου δεν είναι σωστό». Για την στάση μου γενικότερα, το ότι δεν διεκδικούσα για μένα και το έλεγε εκείνη. Και είχε δίκιο» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Δήμος Βερύκιος στην καθημερινή εκπομπή του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου