Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Πολύ μεγάλη πληγή, ό,τι πολυτιμότερο στη ζωή μου το έχω χάσει»

"Με πόνεσε πολύ ο χαμός αλλά έτσι γίνεται στη ζωή" εξομολογείται η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time και την δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. 

Σε αυτήν, ανάμεσα σε άλλα, η αγαπημένη μας ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στην δύσκολη διαχείριση στην απώλεια των δυο γονιών της.

Για ένα κορίτσι στα δεκαοκτώ του χρόνια το να «χάσει» τον πατέρα του πρέπει να ήταν μεγάλη πληγή, η πρώτη τεράστια απώλεια στη ζωή σου.

Ναι, πολύ μεγάλη πληγή. Και η μανούλα μου – μια υπέροχη γυναίκα, πολύ καλή νοικοκυρά, γλυκιά σαν μέλι, την έλεγαν Αγγελική, όνομα και πράγμα, ένας άγγελος – έφυγε κι εκείνη νωρίς, 49 χρονών.

Στα 23 μου χρόνια, δυστυχώς, είχα «χάσει» και τους δυο γονείς μου. Κι από τότε που τους «έχασα», δεν με ενδιέφερε να χάσω τίποτα υλικό, γιατί έλεγα, ό,τι πολυτιμότερο στη ζωή μου το έχω χάσει, δεν σημαίνει κάτι να χάσω το δαχτυλίδι μου, το πορτοφόλι μου. Αυτό το έχω μέχρι και σήμερα. Δεν θα στεναχωρηθώ αν χάσω κάτι υλικό. Με πόνεσε πολύ ο χαμός τους αλλά έτσι γίνεται στη ζωή, σιγά σιγά, με τον καιρό το ξεχνάς και προσπαθείς να επιβιώσεις. Είχα πολλά προσόντα – γιατί είχα εφοδιαστεί με γνώσεις – και έβρισκα παντού δουλειά, σπούδαζα συγχρόνως και τα κατάφερα μια χαρά. Για μένα, όποιος θέλει να βρει δουλειά και είναι υγιής, τα καταφέρνει.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου