Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Ο Κώστας Τσουρός για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης: «Ας βγουν να μιλήσουν όσοι έχουν υποστεί μπούλινγκ»

"Δεν έχω ασκήσει ποτέ μπούλινγκ, δεν έχω ασκήσει ποτέ ψυχολογική πίεση, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ εξουσία για να μειώσω κάποιον" εξομολογείται ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός συνάντησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο νέο επεισόδιο του Night Out που προβλήθηκε στο Μεγάλο Κανάλι τη νύχτα της Τρίτης.

 Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής κλήθηκε να τοποθετηθεί για τα «κακά παιδιά» της τηλεόρασης εξηγώντας γιατί δεν συμπεριλαμβάνει τον εαυτό του σε αυτή την κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός εξομολογήθηκε πως «το έχω σκεφτεί πολλές φορές και έχω την εντύπωση ότι έχω υπάρξει πάντα καλό παιδί. Έχω τσακωθεί, έχω συμμετάσχει σε καβγάδες και διενέξεις αλλά αυτά δεν θεωρώ ότι σε κάνουν κακό παιδί. Δηλαδή το να πεις την άποψη σου και να λογομαχήσεις, έστω και κάποια στιγμή να ξεφύγεις λεκτικά, μπορεί να συμβεί στη δουλειά. Δεν είναι κάτι το οποίο σε κάνει να πεις, «α αυτός είναι κακό παιδί». Δεν έχω ασκήσει ποτέ μπούλινγκ, δεν έχω ασκήσει ποτέ ψυχολογική πίεση, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ εξουσία για να μειώσω κάποιον. Νομίζω ότι αυτά σε κάνουν κακό παιδί».

«Γενικά εμένα όλη αυτή η κουβέντα που έχει ξεκινήσει για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης, που νιώθω ότι κάπου μπορεί να βγει και κάποια στιγμή μπορεί όντως να ακουστούν πράγματα, που καλώς θα κάνουν να ακουστούν αν είναι πραγματικά και αξίζουν, με το να συζητάμε σε συνεντεύξεις χωρίς να υπάρχει λόγος είναι σαν να το ευτελίζουμε».

Δειτε το βιντεο εδω

«Δηλαδή αν όντως υπάρχουν κακά παιδιά, αυτοί οι οποίοι έχουν υποστεί όλα αυτά που έχουν υποστεί όπως λένε από τα κακά παιδιά, ας βγουν να πουν ακριβώς τι υπέστησαν και να μιλήσουν. Δεν είναι ούτε αυτό εύκολο. Πρέπει να γίνει η αρχή, ναι, αλλά ας την κάνουν αυτοί που έχουν υποστεί το μπούλινγκ» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Κώστας Τσουρός στην βραδινή εκπομπή του MEGA.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου