Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Πέθανε η Κάτια Νικολαΐδου

Σε ηλικία 58 ετών έφυγε η Κάτια Νικολαΐδου από τη ζωή.

Στη θλίψη ήρθε να βυθίσει σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο, τη νύχτα της Τετάρτης, η είδηση πως η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή. Την θλιβερή αυτή είδηση, για την δημοφιλή ηθοποιό, έκανε γνωστή ο αδελφός της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ειδικότερα, ο Τάκης Νικολαΐδης σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής για την αείμνηστη Κάτια Νικολαΐδου: «Αγάπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου!! Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα!!! Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου άγγελος».

«Η αυλαία έπεσε αγάπη μου… αλλά τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά… όπως η ζωή σου που ήταν γεμάτη φως… Άγγελε μου αδερφή μου δεν θα βάλω μαύρο φόντο… κατάλευκο όπως ήταν όλη η ζωή σου Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο!!!!! Ξεκουράσου αδερφή μου ξεκουράσου κορίτσι μου μαχήτρια μου».

«Δεν θα φύγεις λεπτό από το μυαλό μου μέχρι να έρθει η ώρα να ξανασυναντηθούμε!!! Σε λατρεύω άγγελε μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τάκης Νικολαΐδης στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενώ αρκετοί συνάδελφοι αποχαιρέτησαν την Κάτια Νικολαΐδου με αντίστοιχες αναρτήσεις στα social media.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου