Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαίρη Συνατσάκη: «Έχει αυτοβαφτιστεί θεματοφύλακας του politically correct, κανείς δεν είναι άγιος»

"Όταν κάνει μία χοντράδα ένας άνθρωπος που το παίζει ο απόλυτος politically correct, φαίνεται διπλή", σημειώνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Το δικό του σχόλιο για τη Μαίρη Συνατσάκη έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με αφορμή το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στη γνωστή Influencer και τη Ζήνα Κουτσελίνη. 

Στη συζήτηση που έγινε επί του θέματος στο «Πρωινό ΣουΣού» ο ραδιοφωνικός παραγωγός άφησε αιχμές

«Η Μαίρη Συνατσάκη έχει υπάρξει παρουσιάστρια αλλά τώρα πια είναι influencer. Όταν κάποιος κάνει ένα άκομψο αστείο – αστείο κατά την άποψη αυτού που το κάνει – για το παιδί σου, καταλαβαίνω ότι είναι ό,τι ιερότερο υπάρχει. Εγώ την παραδέχομαι τη Ζήνα Κουτσελίνη που το θυμήθηκε ακριβώς τη στιγμή που έχουμε τις δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη», ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Όλοι έχουμε κάνει και έχουμε πει στο παρελθόν πράγματα για τα οποία που μετανιώνουμε και θα θέλαμε, αν μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, να μην είχαν υπάρξει», παραδέχθηκε από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη.

«Ζητάμε και συγνώμη για πράγματα που έχουμε πει και κάνει κατά καιρούς. Είναι σημαντικό αυτό. Εμένα αυτό που μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση είναι ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο που εμφανίζονται – και το έχουν αποφασίσει μόνοι τους – ως θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Όταν αυτά τα πρόσωπα που έχουν αυτοβαφτιστεί «θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας» υποπέφτουν σε πολύ σοβαρά ατοπήματα, καλό είναι να θυμόμαστε αυτά τα σχόλια, γιατί κανείς δεν είναι άγιος και, όταν κάνει μία χοντράδα ένας άνθρωπος που το παίζει ο απόλυτος politically correct, φαίνεται διπλή», κατέληξε στο σχόλιό του για τη Μαίρη Συνατσάκη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου