Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Η Emilia Vodos «καίει» την Αγγελική Ηλιάδη: «Κάτι παίχτηκε ερωτικό στον Άγιο Δομίνικο»

"Θα την πάρω και θα πάμε στο Μεξικό, ξέρει αυτή..."

Για όσα έζησε στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου, όπου βρέθηκε για το Celebrity, μίλησε η Emilia Vodos όταν την συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο.

 Μάλιστα, η καλλονή «πρόδωσε» τόσο την δική της όσο και της Αγγελικής Ηλιάδη τις νέες γνωριμίες ενώ ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Emilia Vodos σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πάρα πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχω χωρίσει με τον πρώην σύντροφο μου. Ακόμα αφήνω χρόνο στον εαυτό μου».

«Στον Άγιο Δομίνικο κάτι παίχτηκε αλλά όχι με Έλληνα! Με έναν άλλο παίκτη όπου και εκείνοι ήταν all stars σε ένα άλλο τηλεπαιχνίδι, πέρασα πολύ ωραία! Έχουμε κρατήσει επικοινωνία, με περιμένει να πάω και στο Μεξικό αλλά… Θα πάρω την Αγγελική Ηλιάδη και θα πάμε, ξέρει αυτή».

«Άρα και η Αγγελική Ηλιάδη κάτι έκανε στον Άγιο Δομίνικο» σχολίασε μια ρεπόρτερ για να απαντήσει με χαμόγελο η Emilia Vodos πως «ε, ήμασταν πολύ ωραία παρέα με τα παιδιά. Είχε και κάποιον φίλο ο φίλος μου».

Πριν από μέρες ακούσαμε τον Γιώργο Λιάγκα να λέει για το Celebrity ότι ήταν λογικό που έκανε τόσο χαμηλά νούμερα και ουσιαστικά ξεφτίλιζε το πρότζεκτ τους παίκτες, πως σου ακούγεται;» ρώτησε μια άλλη ρεπόρτερ το εντυπωσιακό μοντέλο, το οποίο και αποκρίθηκε ως εξής. «Πολύ σκληρό από τον Γιώργο Λιάγκα αυτό. Όλα τα νέα παιδιά αυτή τη στιγμή βγαίνουν από ριάλιτι! Όλα αυτά που σχολιάζει ο Γιώργος Λιάγκας είναι επειδή εμείς, τα παιδιά που έχουμε βγει από τα ριάλιτι, του δίνουμε υλικό. Το ριάλιτι όμως της πρωινής ζώνης είναι πιο σκληρό από το ριάλιτι που κάναμε εμείς στη ζούγκλα ή από το ριάλιτι που κάνει το Survivor».

Δειτε το βιντεο εδω

«Πραγματικά όταν γύρισα, είδα πράγματα στην πρωινή ζώνη που ήταν τρομακτικά. Γιατί λοιπόν να μην στηρίζουμε τα νέα παιδιά που βγαίνουν από ένα ριάλιτι; Για ποιο λόγο; Υπάρχει χώρος για όλους και εμείς δεν παίρνουμε θέσεις και καρέκλες κανενός! Άμα μας τις δώσουν, όμως, ευχαρίστως».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου