Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Κωνσταντίνα: «Κάποτε έβγαινα στην πίστα να τραγουδήσω πάνω σε ένα άλογο»

"Αυτό έκλεψε την παράσταση. Την επόμενη χρονιά έβγαινα και χόρευα πάνω στον πάγο", αφηγείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η γνωστή τραγουδίστρια.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο μίλησε η Κωνσταντίνα. 

Η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της αναφερόμενη στο ξεκίνημά της, τις συνεργασίες-σταθμούς της καριέρας της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Στις αρχές των 90’s έβγαιναν δίσκοι κάθε χρόνο. Αισθάνομαι ότι έτρεχα πάρα πολύ, αναρωτιέμαι πού έβρισκα χρόνο για διακοπές, για προσωπική ζωή, για γυμναστική. Κάθε μέρα ήμουν στην τηλεόραση για συνεντεύξεις, στο μαγαζί κάθε βράδυ και την έβδομη μέρα, που υποτίθεται ότι ήταν το ρεπό μας, πηγαίναμε να κάνουμε έξτρα σε κάποια πόλη της Ελλάδας», δηλώνει η Κωνσταντίνα.

«Ένας φίλος μου πρόσφατα μου λέει: το «Κατάθεση Ψυχής» εσύ το είπες; Του λέω: ναι. Α γιατί το λέει ο Οικονομόπουλος, μου απάντησε. Εγώ το είπα τότε με λαϊκό τρόπο αλλά φαίνεται ότι δεν είχα τη μαγκιά να περάσω το μήνυμα. Τελικά παίζει ρόλο αυτό», εξομολογείται η τραγουδίστρια.

«Ο Γιάννης Πάριος στην πρώτη εκτέλεση στο «Σημάδι» μου κάνει δεύτερη φωνή. Δεν περίμενα ότι θα το έλεγε τόσο γρήγορα, το είπε μετά από 2-3 χρόνια. Ο Δημήτρης Μητροπάνος, όταν έψαχναν ένα τραγούδι για να ολοκληρώσουν τον δίσκο, του πρότειναν να πει τις «Θάλασσες». Κι εκείνος απάντησε: όχι ρε σεις, ας μην το στερήσουμε από την Κωνσταντίνα», θυμάται η ερμηνεύτρια αμέσως μετά.

«Κάποτε έβγαινα στην πίστα να τραγουδήσω πάνω σε ένα άλογο. Το άλογο ήταν κάτω με τον άνθρωπο που το συνόδευε, το ανέβαζε επάνω και εκεί το καβαλούσα εγώ. Τότε έλεγα το «Κάιρο». Αυτό έκλεψε την παράσταση. Την επόμενη χρονιά πάλι στον Διογένη έβγαινα και χόρευα πάνω στον πάγο», αφηγείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κωνσταντίνα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου