Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στάνκογλου: «Του ζητώ συγγνώμη, τον αναστατώσαμε»

«Μου τηλεφώνησε, ήταν ευγενής και γλυκομίλητος. Μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά του» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιάννη Στάνκογλου.

Δημόσια συγγνώμη από τον Γιάννη Στάνκογλου ζήτησε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα όσα είπαν χθες στην εκπομπή  για την προσωπική ζωή του ηθοποιού και αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε μαζί του.

«Δεν φανταζόμασταν ότι το θέμα θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις. Η Τίνα μας είχε μια πληροφορία για την προσωπική του ζωή και την μοιραστήκαμε με τον κόσμο. Υπάρχει ένας δεδομένος σεβασμός στην προσωπική του ζωή γιατί έχει και δύο μικρά παιδιά. Είπαμε ότι είναι ερωτευμένος με μια κυρία από το χώρο μας. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα και με ρωτούσαν ποια είναι αυτή η κυρία. Εμείς εδώ δεν είπαμε ονόματα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

δειτε το βιντεο εδω

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ανάμεσα στα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκα ήταν και από τον ίδιο τον Γιάννη. Ήταν ιδιαίτερα ευγενής και γλυκομίλητος. Μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου