Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Αχιλλέας Μπέος – Η δημοσίευση για τα… αγόρια των «πρωινάδικων»: «Λημνιοί, Γαργάλες και Περρήδες είναι για γέλια»

Η ανάρτηση που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media για το σκηνικό μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που προβλήθηκε και μέσα από το Πρωινό, στράφηκε κατά του Νάσου Ηλιόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε τα… αγόρια των πρωινάδικων.

«Σε επιστήμη τείνουν να εξελίξουν τη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης μας, που υπηρετούν τα γνωστά διαπλεκόμενα συμφέροντα, και που εσχάτως έχουν συμπράξει με τα… αγόρια των «πρωινάδικων» και τις ανεπάγγελτες πολιτικές καρικατούρες, τύπου Νάσου Ηλιόπουλου.

Νέο κρούσμα η δήθεν απειλή μου προς τον γνωστό Λημνιό ότι θα τον δείρω μέχρι τη λήξη της θητείας του. Και μάλιστα επικαλούνται και βίντεο, από το οποίο, ωστόσο, σαφώς προκύπτει ότι απευθύνομαι στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα τον προειδοποιώ ότι αν συνεχίσει να ανέχεται και να επιτρέπει τις οχλοκρατικές αντιδράσεις των μειοψηφιών στο τέλος θα φάει και ξύλο από αυτές.

Να το ξεκαθαρίσω. Λημνιοί, Γαργάλες και Περήδες δεν είναι για ξύλο. Για γέλια είναι. Και μάλιστα για χάχανα. Όσο για τη θλιβερή πολιτική φιγούρα, τον Ηλιόπουλο, τον πελάτη του Κασσελάκη, που ζητεί από την κυβέρνηση μέτρα εναντίον μου θα του πω ότι από το είδωλό του, τον Στάλιν, μόνο ανατριχιαστικές αναμνήσεις έχουν μείνει. Σε Δημοκρατία ζούμε, ας το αποδεχθεί όσο κι αν τον ενοχλεί» έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου